Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Πρωτομαγιά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Πρωτομαγιά

Με δυσκολία οι μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο ανήμερα της Πρωτομαγιάς, με τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς να συμμετέχουν στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις.
Αποβάθρα του μετρό στην Αττική με συρμό που παραλαμβάνει επιβάτες
Συγκεκριμένα, λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) έχουν προαναγγείλει 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου δεν θα εκτελούν κανένα δρομολόγιο την Τετάρτη, ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Σε ό, τι αφορά το μετρό, οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09.00 το πρωί της Πρωτομαγιάς. Στη συνέχεια, δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 10′ λεπτά ως τις 17:00 και στη συνέχεια κάθε τέταρτο (ανά 15′) ως τη λήξη της βάρδιας.

Δεν θα πραγματοποιούνται ωστόσο δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο στη γραμμή 3 του Μετρό, καθώς οι συρμοί δεν θα κινούνται μεταξύ Δουκίσσης Πλακεντίας και Αεροδρομίου όλη την ημέρα, λόγω της 24ωρης απεργίας του Προαστιακού. Αντίστοιχα, δεν θα πραγματοποιούνται και τα υπόλοιπα δρομολόγια του Προαστιακού σιδηρόδρομου την Πρωτομαγιά.

Τέλος, οι συρμοί του Τραμ θα κινούνται ανήμερα της Πρωτομαγιάς με τα δρομολόγια να είναι προγραμματισμένα να αναχωρούν ανά 20' λεπτά.
Πηγή: iefimerida.gr