Το update Μαΐου των Windows 10 δεν εγκαθίσταται σε υπολογιστές με USB flash drives ή SD cards - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Το update Μαΐου των Windows 10 δεν εγκαθίσταται σε υπολογιστές με USB flash drives ή SD cards

Η Microsoft προειδοποίησε πρόσφατα τους χρήστες ότι το update Μαΐου των Windows 10 δεν εγκαθίσταται σε υπολογιστές στους οποίους είναι εγκατεστημένες μονάδες αποθήκευσης USB ή κάρτες μνήμης SD.

Η εταιρεία λέει πως θα εμποδίσει την εγκατάσταση σε αυτούς τους υπολογιστές επειδή μπορεί να συμβεί «ακατάλληλο reassignment των drives» και μπορεί να επηρεάσει τόσο τα εξωτερικά drives όσο και τους εσωτερικούς σκληρούς δίσκους. Εναλλακτικά, οι χρήστες θα πρέπει να αφαιρέσουν όλες τις μονάδες αποθήκευσης USB –συμπεριλαμβανομένων και των εξωτερικών δίσκων USB- καθώς και όποιες κάρτες μνήμης SD έχουν εγκατεστημένες και να επανεκκινήσουν την ενημέρωση (update).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ZDNet, μόνο οι χρήστες που θα ενημερώσουν τους υπολογιστές τους από την έκδοση των Windows 10 v1803 (Απρίλιος 2018) ή την έκδοση Windows 10 v1809 (Οκτώβριος 2018) αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι χρήστες παλαιότερων εκδόσεων των Windows 10 μπορούν να προχωρήσουν στην εγκατάσταση της ενημέρωσης Μαΐου των Windows 10 χωρίς προβλήματα ακόμα και αν έχουν εγκατεστημένα USB flash drives ή SD cards στους υπολογιστές τους. Η Microsoft επίσης επισημαίνει ότι πρόκειται να επιλύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα πριν διαθέσει άλλες, μελλοντικές ενημερώσεις των Windows.

Τα νέα έρχονται λίγο αφότου η Microsoft «ακύρωσε» αθόρυβα το χαρακτηριστικό Sets των Windows 10 που είχε υποσχεθεί εδώ και αρκετό καιρό. .insomnia.gr