Θήβα: Διασωληνωμένη παραμένει η 8χρονη - Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την αδέσποτη σφαίρα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Θήβα: Διασωληνωμένη παραμένει η 8χρονη - Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την αδέσποτη σφαίρα

Θήβα: Διασωληνωμένη παραμένει η 8χρονη - Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την αδέσποτη σφαίραΤο όπλο από το οποίο έφυγε η αδέσποτη σφαίρα αναζητούν οι αρχές για τον τραυματισμό της 8χρονης στη Θήβα.

Η 8χρονη τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στο κεφάλι, την Κυριακή του Πάσχα, όταν έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Η ανήλικη νοσηλεύεται διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Οι γιατροί αφαίρεσαν τη σφαίρα από την 8χρονη και οι αρχές πλέον αναζητούν το όπλο από το οποίο προήλθε. Το βλήμα βρίσκεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών όπου γίνεται βαλλιστική εξέταση. Μάλιστα, στη Θήβα θα βρεθεί σήμερα κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για να συνδράμει στις έρευνες.

Σύμφωνα με το tvstar, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδειάς επικεντρώνονται τόσο στη σφαίρα όσο και στις καταθέσεις. Όπως αναφέρουν, γλέντι είχε στηθεί στο χωριό Λεοντάρι, από όπου και ακούγονταν πυροβολισμοί. Μάρτυρες υποστηρίζουν πως ακόμη και μετά τον τραυματισμό της 8χρονης και την έλευση των αστυνομικών δεν σταμάτησε το γλέντι και οι πυροβολισμοί. zougla.gr