Το νέο κανάλι του Αλαφούζου παίζει τα ρέστα του: Πότε θα δούμε το πρώτο του πρόγραμμα; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Το νέο κανάλι του Αλαφούζου παίζει τα ρέστα του: Πότε θα δούμε το πρώτο του πρόγραμμα;

Το νέο κανάλι του Αλαφούζου παίζει τα ρέστα του: Πότε θα δούμε το πρώτο του πρόγραμμα;Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το εγχείρημα για την ενημερωτική τηλεόραση του ομίλου ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρει το «Secret» των Παραπολιτικών το κανάλι του Φαλήρου αναμένεται να αποκτήσει κανάλι αμιγώς ενημερωτικού χαρακτήρα τον ΣΚΑΪ 24 με πλήθος εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.
Μάλιστα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά είναι πιθανό να βγει στον αέρα στα μέσα Οκτωβρίου. Αρχικά θα εκπέμπει μέσω ίντερνετ, μέσω ψηφιακών πλατφορμών αλλά και μέσω διαδικτυώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Γι’ αυτό το λόγο επισημαίνεται ότι η πλευρά Αλαφούζου είναι κοντά σε συμφωνία για την εξαγορά του Attica TV.

Εφόσον η συνεργασία των δύο πλευρών οριστικοποιηθεί θα σημάνει και τον τερματισμό της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με το Action 24.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Secret» το νέο εγχείρημα του ομίλου ΣΚΑΪ θα στελεχωθεί από δημοσιογράφους του καναλιού, του ραδιοφώνου αλλά της εφημερίδας «Καθημερινής». Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα του επικεφαλής της προσπάθειας αυτής. Είχαν γραφτεί μεταξύ άλλων το όνομα του Βασίλη Χιώτη, που ανέλαβε πριν λίγες μέρες καθήκοντα διευθυντή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αλλά και του Νίκου Στραβελάκη.

Το όλο εγχείρημα, τον πρώτο καιρό δεν πρόκειται να επηρεάσει το κανάλι του ΣΚΑΪ, που θα εκπέμπει κανονικά ενημερωτικό πρόγραμμα και δελτία ειδήσεων.

Ο ΣΚΑΪ 24 εκτός από το κομμάτι της ενημερώσης θα προβάλλει και ξένες ταινίες. dailymedia.gr