Ουζουνίδης: «Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ουζουνίδης: «Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό»

Ουζουνίδης: «Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό»Τη ζωηρή πιθανότητα να παραταχθεί η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League με διαφορετική διάταξη απ’ αυτή που χρησιμοποιείται ως τώρα επιβεβαίωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Κάθε άλλο παρά απέκλεισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί η ΑΕΚ με άλλο σύστημα από το καθιερωμένο στο «Amsterdam Arena».

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας του Champions League με τον Άγιαξ, ο τεχνικός της «Ένωσης» παραδέχθηκε ότι οι πολλές απουσίες τον αναγκάζουν να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Παράλληλα τόνισε ότι η ΑΕΚ θα χρειαστεί να σκοράρει για να πάρει αποτέλεσμα και δήλωσε βέβαιος ότι θα της δοθούν οι ευκαιρίες για να το καταφέρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: «Ο Άγιαξ είναι μία ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα, αλλά έχει και αδυναμίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι επιθετικό και μπορεί να μας δώσει προϋποθέσεις να απειλήσουμε.

Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί να παίζεις μόνο άμυνα. Πρέπει να κοιτάξεις και να προβληματίσεις. Είναι σημαντικό τις ευκαιρίες που θα έχουμε να τις κάνουμε γκολ, αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα».


Για το αν ψάχνει κάτι διαφορετικό από θέμα επιλογών: «Μπορεί να έρθει από μόνο του κάτι διαφορετικό λόγω των προβλημάτων που έχουμε από τις τιμωρίες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε βέβαια κάτι διαφορετικό. Με τα προβλήματα που έχουμε πρέπει να βάλουμε μέσα τους καλύτερους. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας. Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό».

Για το αν η ΑΕΚ κυνηγά ένα ή δύο αποτελέσματα: «Θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Για τις μνήμες από τον αγώνα του 1996 φορώντας τότε την φανέλα του Παναθηναϊκού: «Άλλες εποχές το 1996. Άλλο να είσαι παίκτης, άλλο προπονητής. Το 1996 χτίστηκε αυτό το γήπεδο. Ας κερδίσουμε αύριο και ας χτιστεί νέο (γέλια)».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ήταν λακωνικός και αρκέστηκε να πει: «Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ. Είναι μία δικαίωση για την ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει». sport-fm.gr