Με 16 σφαίρες από Καλάσνικοφ «γάζωσαν» την 33χρονη στην Κηφισιά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Με 16 σφαίρες από Καλάσνικοφ «γάζωσαν» την 33χρονη στην Κηφισιά

Με 16 σφαίρες από Καλάσνικοφ «γάζωσαν» την 33χρονη στην ΚηφισιάΜε δεκαέξι σφαίρες από Καλάσνικοφ στο κορμί της 33χρονης, υπέγραψαν το συμβόλαιο θανάτου της, οι άγνωστοι δράστες της άγριας εκτέλεσής της.

Η γυναίκα ηλικίας 33 ετών και μητέρα ενός παιδιού βρέθηκε δολοφονημένη στη θέση του οδηγού μέσα στο αυτοκίνητό της, που βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οδό Στρατηγού Δαγκλή, όπου και διέμενε. 

Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος, που εντόπισε το πτώμα της στις 15:40 το απόγευμα της Τετάρτης. Η Κ. Α, είχε εκτελεστεί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βράδυ της Τρίτης. Η ασφάλεια εξετάζει δύο σενάρια.

Είτε γνώριζε τον δολοφόνο της και είχε ραντεβού "θανάτου" είτε ο εκτελεστής της, την περίμενε να βγει από το σπίτι και όταν εκείνη μπήκε στο όχημα, την αιφνιδίασε και την εκτέλεσε. Ο τρόπος της δολοφονίας της, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου, με τον εκτελεστή να "γαζώνει" το θύμα, προκειμένου να είναι βέβαιος πως δεν θα είχε ελπίδα να επιβιώσει. 

Η 33χρονη είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς είχε "πλούσια" εγκληματική δραστηριότητα. Ενδεικτικά, αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για εμπλοκή της σε υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών αλλά και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Το θύμα ήταν γόνος εύπορης οικογένειας της Κηφισιάς, αλλά από νεαρή ηλικία είχε εμφανίσει ροπή προς τα άτομα που λιμένονταν τον χώρο της νύχτας.

Τον Οκτώβριο του 2011 άγνωστοι, είχαν ανοίξει πυρ εναντίον της, όταν σταμάτησε σε φανάρι,  επί της Λεωφόρου Βεΐκου στο Γαλάτσι. Τότε μάλιστα ήταν και έγκυος στο παιδί της. Το θύμα φέρεται να διατηρούσε σχέση, σύμφωνα με πηγές απο την ασφάλεια, με τον Μανώλη Καραγιάννη, που άγνωστοι, είχαν εκτελέσει στις 27 Ιουλίου στο Παλαιό Φάληρο.

Στο σημείο είχαν βρεθεί κάλυκες απο δυο πιστόλια και ένα Καλάσνικοφ. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία  του πνοή, είχε ζητήσει να καλέσουν ένα  κινητό τηλέφωνο, που εκτιμάται πως ανήκε στην 33χρονη.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, από το σημείο και τους γύρω δρόμους για να σχηματίσουν έναν κύκλο πιθανών υπόπτων για την εκτέλεση. newpost.gr