Ο Κάμπελ μιλάει για τα γήπεδα που αγάπησε, ανάμεσα τους και το «Γ. Καραϊσκάκης» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Κάμπελ μιλάει για τα γήπεδα που αγάπησε, ανάμεσα τους και το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Κάμπελ μιλάει για τα γήπεδα που αγάπησε, ανάμεσα τους και το «Γ. ÎšÎ±ÏÎ±ÏŠÏƒÎºÎ¬ÎºÎ·Ï‚Â»Ο Τζόελ Κάμπελ αγωνίστηκε στη Μπέτις, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, τη σεζόν 2012-13. Την επόμενη σεζόν έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό (32 συμμετοχές-8 γκολ). Ύστερα ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Βιγιαρεάλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να επιστρέψει πέρσι στη Μπέτις.

Το καλοκαίρι, ελεύθερος πια από την Άρσεναλ, υπέγραψε στην ιταλική Φροζινόνε. Αλλά ο Κάμπελ δεν ξεχνά την Μπέτις, όπως φανερώνουν οι δηλώσεις του στο EFE: «Η Μπέτις είναι μια ομάδα που αγαπώ πολύ, μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν τραυματίστηκα. Με εμπιστεύτηκαν, με υποστήριξαν Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη λόγω τραυματισμών» είπε ο Κοσταρικανός επιθετικός.

Ο Κάμπελ αναγνωρίζει ότι η Μπέτις δεν είναι μια ομάδα σαν όλες τις άλλες: «Την έχω πάντα στην καρδιά μου και παρακολουθώ τα παιχνίδια της στην τηλεόραση, για μένα αυτό είναι ένα σημαντικό χόμπι που αγαπώ και σέβομαι». Όταν ρωτήθηκε αν το Μπενίτο Βιγιαμαρίν είναι το πιο σημαντικό στάδιο της καριέρας του, ο Κάμπελ είπε:

«Το Νασιονάλ, στη χώρα μου, όπου παίζουμε με την Εθνική είναι ένα μαγικό για μας γήπεδο επειδή ζήσαμε πολλές χαρές εκεί. Επίσης τα γήπεδα της Μπέτις, του Ολυμπιακού, της Άρσεναλ. Όμως δεν έχω ένα αγαπημένο γήπεδο». fosonline.gr