Νεκρό μοντέλο σε θαλαμηγό Μεξικανού δισεκατομμυριούχου στην Κεφαλονιά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Νεκρό μοντέλο σε θαλαμηγό Μεξικανού δισεκατομμυριούχου στην Κεφαλονιά

Νεκρό μοντέλο σε θαλαμηγό Μεξικανού δισεκατομμυριούχου στην ΚεφαλονιάΔιαστάσεις παίρνει ο θάνατος της 20χρονης Αυστραλής Sinead Mc Namara στη θαλαμηγό Mayan Queen IV.

Η Sinead McNamara, πέθανε στην πολυτελή θαλαμηγό του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Bailleres, Mayan Queen IV, που είχε αγκυροβόλησει στην Κεφαλονιά.

Το μοιραίο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Αυγούστου. Την είδηση μεταδίδουν ήδη πολλά διεθνή media και το BBC.

Η Sinead McNamara φέρεται να βρέθηκε κρεμασμένη στους κάβους της θαλαμηγού. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς και το επόμενο πρωί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών σε κωματώδη κατάσταση. Λίγες ώρες μετά έφυγε από τη ζωή.

Οι αρχές διεξάγουν προανάκριση για το συμβάν.Το θρίλερ της υπόθεσης του θανάτου της Sinead η οποία ήταν ένα από τα 24 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το flashnews.gr ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της θαλαμηγού έχει αναχωρήσει από την Κεφαλονιά από την περασμένη Τρίτη και στη θαλαμηγό βρίσκεται μόνο το πλήρωμα. newsbeast.gr