Galaxy Note 10 με κωδική ονομασία που παραπέμπει σε βελτιωμένο S Pen - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Galaxy Note 10 με κωδική ονομασία που παραπέμπει σε βελτιωμένο S Pen

note9blueΤο Samsung Galaxy Note 9 παρουσιάστηκε στις 9 Αυγούστου, κυκλοφόρησε στις 24 του ίδιου μήνα και διέρρευσαν ήδη οι πρώτες φήμες για το Note 10, με τη Samsung να έχει ξεκινήσει την ανάπτυξή του.

Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό “The Bell” στη Νότιο Κορέα, η Samsung έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του Note 10 και του έχει δοθεί η κωδική ονομασία “Da Vinci”, κάτι που ενδεχομένως να παραπέμπει στην ακόμα πιο βελτιωμένη έκδοση του S Pen, εμπλουτίζοντάς το με ακόμα περισσότερες λειτουργίες.

Οι κωδικές ονομασίες είναι αυτές που δίνονται εσωτερικά στους συμμετέχοντες της ανάπτυξης μιας συσκευής και ενώ πολλές φορές δεν κρύβουν κάποιο “μήνυμα”, αυτή τη φορά πιθανολογείται πως η κωδική ονομασία “Da Vinci” σημαίνει πως θα έρθουν βελτιώσεις στο S Pen του Note 10, χωρίς φυσικά να είναι κάτι σίγουρο. Το ίδιο περιοδικό αναφέρει πως ο CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung, DJ Koh, είχε αναφέρει πως υπάρχει ένα χρονοδιάγραμα 2-3 ετών για την ανάπτυξη και βελτίωση του S Pen, κάτι το οποίο μπορεί να αρχίσει να γίνεται αρχίζοντας με το Galaxy Note του 2019.

Παρ’ όλα αυτά, η Samsung έχει χρησιμοποιήσει κωδικές ονομασίες που δεν παραπέμπουν σε κάποιο χαρακτηριστικό, με τα Galaxy S7/S8/S9 να έχουν κωδική ονομασία “Project Lucky”, “Project Dream” και “Project Star” αντίστοιχα, ενώ αναφορικά με το Note 10, σύμφωνα με το “The Bell”, υπάρχουν ήδη τα πρώτα σχέδια της συσκευής αλλά και δοκιμαστικά δείγματα αυτής, η οποία φαίνεται να διατηρεί την Infinity Display και να μην υπάρχει home button, το οποίο καταργήθηκε μετά τα Galaxy S7.

Τέλος, το 2019 αναμένεται να είναι μια σημαντική χρονιά για τη Samsung μιας και εκτός του Note 10, αναμένεται το επετειακό Galaxy S10, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone καθώς και η πρώτη 5G συσκευή της εταιρείας, ενώ δε θα πρέπει να ξεχάσουμε πως σύμφωνα με τον DJ Koh, η mid-range κατηγορία θα εμπλουτιστεί με high-end χαρακτηριστικά για να γίνουν πιο ανταγωνιστικά και προσιτά από τους καταναλωτές.