Σοκ: Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε 22χρονη συνάδελφό του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Σοκ: Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε 22χρονη συνάδελφό του

Σοκ: Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε 22χρονη συνάδελφό τουΣοκ την πολύπαθη βιομηχανία του θεάματος καθώς τις τελευταίες ώρες ξέσπασε ένα ακόμη σεξουαλικό σκάνδαλο.
Συγκεκριμένα ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για τον βιασμό μιας 22χρονης ηθοποιού και χορεύτριας. Η εισαγγελία του Παρισιού άρχισε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του σταρ του γαλλικού και του παγκόσμιου κινηματογράφου, μετά από μήνυση που κατατέθηκε τη Δευτέρα από την 22χρονη κοπέλα στη νότια Γαλλία και έγινε τώρα γνωστή από δικαστική πηγή.
Ο δικηγόρος του 69χρονου ηθοποιού, Ερβέ Τεμίμ μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο και αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες.
«Εκφράζω τη λύπη μου για τον δημόσιο χαρακτήρα αυτής της διαδικασίας, ο οποίος δημιουργεί μείζονα βλάβη στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η αθωότητα του οποίου είμαι πεπεισμένος ότι θα αναγνωριστεί», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ.
Η νεαρή ηθοποιός κατηγορεί τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ότι τη βίασε στις 13 Αυγούστου στο σπίτι του στο Παρίσι. Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία και περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.