Παναθηναϊκός: Προχωράει η συμφωνία Αλαφούζου-Παϊρόζ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Παναθηναϊκός: Προχωράει η συμφωνία Αλαφούζου-Παϊρόζ

Παναθηναϊκός: Προχωράει η συμφωνία Αλαφούζου-Î Î±ÏŠÏÏŒÎ¶Ο Βασίλης Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Αλαφούζου, στο πλαίσιο της συμφωνίας του τελευταίου με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ κι ενόψει της Γ.Σ. στις 21 Σεπτεμβρίου.
Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα στο πλαίσιο των τελικών επαφών του με τον Γιάννη Αλαφούζο για την είσοδό του στο μετοχολόγιο ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 
Και οι διαδικαστικού χαρακτήρα κινήσεις που προβλέπεται να γίνουν για την επίσημη εμπλοκή του Ταϊλανδού επιχειρηματία στο τριφύλλι, περνούν σταδιακά σε φάση υλοποίησης. 
 
Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Αλαφούζου ενόψει της Γ.Σ. της 21η του Σεπτέμβρη, δίχως αυτό να σημαίνει ότι μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόεδρο ή δεν θα έχει Δ.Σ. 
 
Απλώς αυτή η κίνηση καταδεικνύει ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της οριστικής εμπλοκής του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία ωστόσο δεν μπορεί να γίνει (ούτε φυσικά αλλαγή στο Δ.Σ.) πριν από τις 21 Σεπτεμβρίου.