Τι θα πάρετε μαζί σας σε ένα ταξιδάκι-αστραπή! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Τι θα πάρετε μαζί σας σε ένα ταξιδάκι-αστραπή!

Δεν έχει σημασία πού πηγαίνετε. Αν, όμως, σκοπεύετε να μείνετε μία νύχτα, οι παρακάτω συμβουλές θα σας λύσουν τα χέρια - στιλιστικά, τουλάχιστον…
Τώρα το καλοκαίρι, οι σύντομες αποδράσεις εκτός πόλεως δεν είναι μόνο συχνές αλλά και σχεδόν επιβεβλημένες. Είτε πρόκειται για κάποιο γάμο σε νησί είτε για ένα ταξίδι-αστραπή με τον σύντροφό σας, το γεγονός είναι ότι θα πρέπει να πακετάρετε όλα τα απαραίτητα σε μια σχετικά μικρή τσάντα. Πώς θα σιγουρευτείτε ότι έχετε πάρει όλα τα απαραίτητα (και ποια είναι αυτά);

Απλά, διαβάστε παρακάτω και πριν μαζέψετε, τσεκάρετε αν έχετε συμπεριλάβει αυτά τα 10 αντικείμενα.

1. Ένα σχετικά μεγάλο σακβουαγιάζ που θα μπορεί να χωρέσει όλα τα απαραίτητα ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά. Και αν το μέγεθος σας φοβίζει, καλύτερα να πάρετε και μία μεγάλη τσάντα, παρά πολλές μικρές που θα σας δυσκολέψουν.

2. Εσώρουχα για το κρεβάτι. Ένα σλιπ-μποξεράκι είναι άνετο για να κοιμηθείτε αλλά και αρκούντως σέξι για να ξετρελάνετε τον σύντροφό σας.

3. Εσώρουχα για την επόμενη ημέρα. Μην ξεχάσετε μία τουλάχιστον αλλαξιά για το επόμενο πρωί. Καλό είναι και ένα επιπλέον, γιατί ατυχήματα μπορούν να συμβούν ακόμη και στην πιο απρόσμενη στιγμή. Επίσης, θα πρότεινα να τολμήσετε και κάτι λίγο πιο σέξι από το συνηθισμένο για να αλλάξετε "παραστάσεις".

4. Ένα σουτιέν που πάει με όλα. Το πιθανότερο είναι να χρειαστείτε μόνο ένα σουτιέν σε ένα γρήγορο ταξίδι, αλλά πριν επιλέξετε ποιο θα είναι αυτό, αναρωτηθείτε: "ταιριάζει με το βραδινό μου look; Θα είναι άνετο και την επόμενη ημέρα;".  Αν η απάντηση είναι καταφατική, βάλτε το γρήγορα στη βαλίτσα…

5. Κάτι απλό αλλά νόστιμο για τη βραδινή έξοδο. Αν βγείτε για ένα ποτό ή για φαγητό, σίγουρα έχετε ανάγκη να φορέσετε κάτι που θα αναβαθμίσει το στιλ σας. Η λύση είναι ένα μικρό μαύρο φόρεμα, το οποίο μπορείτε να αναδείξετε με κάποια ιδιαίτερα αξεσουάρ. Επίσης, αποτελεί ένα εύκολο κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε ακόμη και την επόμενη ημέρα, αν για κάποιο λόγο η πρώτη επιλογή σας σάς αφήνει ξαφνικά παγερά διάφορη.

6. Μία ζακέτα (ή κολεγιακό ή λεπτό πουλόβερ). Θα σας κρατήσει ζεστή σε περίπτωση που το βράδυ πέσει η θερμοκρασία. Επιπλέον, μπορείτε να το φορέσετε ακόμη και στο κρεβάτι, αν αισθάνεστε ότι κρυώνετε.

7. Μια μικρή τσάντα για την έξοδο. Αντί να κυκλοφορείτε με το πορτοφόλι ή την καθημερινή σας τσάντα, φροντίστε να πακετάρετε και ένα μικρό τσαντάκι. Προσωπικά προτιμώ τσάντες με λουριά που τις φοράω χιαστί, ώστε να έχω ελεύθερα τα χέρια μου.

8. Ένα ζευγάρι παπούτσια σε ουδέτερη απόχρωση που να είναι μεν casual αλλά να φοριούνται και το βράδυ. Τα πέδιλα αποτελούν την πιο ενδεδειγμένη λύση γιατί αναβαθμίζουν άμεσα το look. Συμβουλή μας: Επιλέξτε κάτι σε μεταλλικές αποχρώσεις που ταιριάζει τόσο με τα έντονα χρώματα όσο και με το λευκό ή το μαύρο.

9. Πιτζάμες. Μην ξεχάσετε να πάρετε οπωσδήποτε μαζί σας κάτι για τον ύπνο. Ένα σετ με σορτς ή καλοκαιρινό παντελόνι είναι ιδανικό.

10. Ένα εύκολο πρωινό σύνολο. Στα σύντομα ταξίδια με διανυκτέρευση, σίγουρα θα μετανιώσετε αν πάρετε μαζί σας κάτι που δεν είναι άνετο ή που δεν μπορεί να συνδυαστεί. Προτιμήστε χαλαρά, εύκολα και συνάμα κομψά κομμάτια όπως μια φόρμα, που θα σας βοηθήσουν να ετοιμαστείτε σε χρόνο μηδέν.
Πηγή