ΑΕΚ - Βίντι: Κοντά στην επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΑΕΚ - Βίντι: Κοντά στην επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

aekΈχοντας το 2-1 της Ουγγαρίας «κάβα», η Ένωση θέλει να τελειώσει νωρίς το θέμα της πρόκρισης που θα την στείλει να κουνήσει «σεντόνι» (22:00,  Cosmote Sport 1 HD)
Μόλις 90' μακριά από το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που θα της αποφέρει τεράστια έσοδα βρίσκεται η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ την Βίντι (22:00, Cosmote Sport 1 HD) στον επαναληπτικό του υπέρ της 2-1 στην Ουγγαρία.

Η Ένωση την περασμένη βδομάδα πήγε στη Βουδαπέστη για να πάρει ένα σκορ που θα τη βόλευε ενόψει του επαναληπτικού. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη τα κατάφερε περίφημα και έφυγε με το διπλό. Στα πρώτα λεπτά το ματς ήταν αναγνωριστικό, αλλά στο 23' οι ισορροπίες άλλαξαν υπέρ της Ένωσης. Οι Ούγγροι έμειναν με παίκτη λιγότερο και η ελληνική ομάδα το εκμεταλλεύτηκε πλήρως, παίρνοντας αυτομάτως τα ηνία του αγώνα. Μέχρι το 49' πρόλαβε να βάλει δύο «χρυσά» γκολ, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας αντίκρισε κι αυτός την κόκκινη και το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά. Στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» πιέστηκαν αρκετά και στο 67' δέχτηκαν τη μείωση του σκορ. 

Παρά την αισιοδοξία, άπαντες στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι μόνο εύκολα δεν θα είναι απόψε τα πράγματα, καθώς και στη Βίντι θεωρούν ότι μπορούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, αλλά και γιατί τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ουζουνίδη είναι πολλά. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπακασέτα, λόγω της αποβολής του στο ματς της Ουγγαρίας και τους τραυματίες Γκάλο, Μπογέ, Αλμπάνη. Ο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ δεν υπολογίζονται οι μέσοι Αϊντάρεβιτς, Μοράν. «Έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι» δήλωσε ο Ουζουνίδης, ζητώντας σοβαρότητα και προσοχή.

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός των Ούγγρων, Νίκολιτς δήλωσε χθες ότι «δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, θα παλέψουμε στο γήπεδο», ελπίζοντας στην μεγάλη ανατροπή.

Για το σημερινό ματς ο τεχνικός της ομάδας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου Χούστι, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη στο ματς της Ουγγαρίας. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς. Το σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα (αναβλήθηκε το ματς με την Ούιπεστ) και έτσι πήραν πολύτιμες ανάσες ενόψει του σημερινού επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπάρκας - Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Χουλτ - Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Λιβάγια - Πόνσε 

Βίντι (4-4-2): Κόβατσικ - Φιόλα, Βινίσιους, Γιουχάζ, Στοπίρα - Χάντζιτς, Κόβατς, Νίκολοφ, Νέγκο - Λάζοβιτς, Σέποβιτς protothema.gr