Αποκάλυψη σοκ για τον εγκλεισμό της ηθοποιού στο Δαφνί! – Όσα είπε καλός της φίλος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Αποκάλυψη σοκ για τον εγκλεισμό της ηθοποιού στο Δαφνί! – Όσα είπε καλός της φίλος

Στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί βρίσκεται έγκλειστη οικειοθελώς η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.
Η ηθοποιός, που είχε νοσηλευτεί και το 2016 στο Δρομοκαϊτειο καταγγέλλοντας τότε τους γονείς της για πλεκτάνη, μίλησε στην Espresso και ξεκαθάρισε πως νοσηλεύεται με τη θέλησή της, έπειτα από κάποια περίεργα γεγονότα που συνέβησαν, όπως λέει η ίδια, με την οικογένειά της ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Όπως αναφέρεται στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου έτρεξε στο σπίτι του Αλεξάνδρου Πετρίδη, για να την βοηθήσει είχε όπως λέει ο ίδιος είχε αίματα στα πόδια και ήταν αναστατωμένη. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε:
«Η Τριαντάφυλλη ήρθε ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι μου. Ηταν 2.30 τα ξημερώματα, είχε αίματα στα πόδια και ήταν πολύ αναστατωμένη. Εγώ το πρωί θα έφευγα για τη Μάνη και δεν ήθελα να τη ρωτήσω λεπτομέρειες για όσα είχαν συμβεί. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, και τότε μου είπε ότι υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα και προσπαθώντας να φύγει από το πατρικό της σπίτι έσκισε το πόδι της. Ηταν όντως πολύ χάλια το κορίτσι και πραγματικά τη λυπήθηκα. Της έβαλα γάζες στο πόδι και αντισηπτικό, και της είπα ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο να κάνει ράμματα, όπως και πήγε»
Πηγή: youweekly.gr