Μουντιάλ: Απίστευτο πέσιμο σε δημοσιογράφο - Τη φίλησε, της έπιασε το στήθος και…[video] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Μουντιάλ: Απίστευτο πέσιμο σε δημοσιογράφο - Τη φίλησε, της έπιασε το στήθος και…[video]

Θύμα μιας πρωτοφανούς...
σε ξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα on air έπεσε μια Κολομβιανή δημοσιογράφος, η οποία καλύπτει το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης από πλατεία της Saransk και ενώ η όμορφη Julieth Gonzalez Theran μιλούσε στην κάμερα της Deutsche Welle, ένας άνδρας δεν δίστασε να τη φιλήσει και να τη χουφτώσει στο στήθος!

«Ήμουν εκεί για δύο ώρες και προετοιμαζόμουν για τη ζωντανή σύνδεση και δεν είχε συμβεί τίποτα. Εκμεταλλεύτηκε πως ήμουν ζωντανά στον αέρα και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Είμαστε επαγγελματίες και δεν αξίζουμε τέτοια συμπεριφορά», εκμυστηρεύτηκε η Julieth ανεβάζοντας μάλιστα το επίμαχο βίντεο στο Διαδίκτυο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Κολομβιανή δημοσιογράφος παρέδωσε μαθήματα επαγγελματισμού, καθώς συνέχισε τη δουλειά της σαν να μην συνέβη τίποτα.

Αντίθετη βέβαια γνώμη έχει όλο το διαδίκτυο, καθώς ο αγνώστων στοιχείων άνδρας δέχεται σφοδρά και δικαιολογημένα «πυρά» για την κατακριτέα πράξη του.