«Πάγωσε» όταν άνοιξε το Facebook - Δείτε τι ανακάλυψε για τον άνδρα της και πως τον εκδικήθηκε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

«Πάγωσε» όταν άνοιξε το Facebook - Δείτε τι ανακάλυψε για τον άνδρα της και πως τον εκδικήθηκε

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε μία γυναίκα από τη Βρετανία όταν μπήκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Την ώρα που...
«σέρφαρε» στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανακάλυψε πως ο άνδρας της είναι δίγαμος. Ο λόγος για την Nicolette Smith, η οποία υπέστη σοκ όταν διαπίστωσε πως ο σύζυγός της ήταν παντρεμένος και με μία 19χρονη από την Γκάμπια της Αφρικής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail ο σύζυγός της είχε παντρευτεί με τη νεαρή κοπέλα στο ίδιο μέρος όπου ενώθηκαν οι δυο τους με τα δεσμά του γάμου.


Η αποκάλυψη έγινε όταν η Nicolette είδε μία φωτογραφία της νεαρής κοπέλας στην οποία πόζαρε ο άνδρας της. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η απατημένη γυναίκα ενημέρωσε τις Αρχές καταγγέλλοντας πως έχει πέσει θύμα από τον ίδιο τον σύζυγό της, ενώ ζήτησε τη σύλληψή του.


Ωστόσο, ο σύζυγός της επέλεξε και εκείνος με τη σειρά του να το παίξει θύμα, καθώς όπως υποστήριξε η πρώην νεαρή σύζυγος του τον εγκατέλειψε, δύο μέρες μετά τον γάμο τους, χωρίς από τότε να δώσει σημάδια ζωής.