Το Top Gun επιστρέφει και ο Τομ Κρουζ "σνομπάρει" τα F-35 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Το Top Gun επιστρέφει και ο Τομ Κρουζ "σνομπάρει" τα F-35

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει με νέο Top GunΗ θρυλική κινηματογραφική επιτυχία επιστρέφει του χρόνου στην μεγάλη οθόνη, αλλά η πρώτη εικόνα που δημοσιοποίησε ο Τομ Κρουζ από τα γυρίσματα μάλλον απογοήτευσε τους λάτρεις των αερομαχιών και των μαχητικών αεροσκαφών, που μάλλον περίμεναν κάτι πιο... σύγχρονο.
Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Top Gun επιστρέφει 31 χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας που έκανε πάταγο στην εποχή της και εκτόξευσε σε δυσθεώρητα ύψη την καριέρα του πρωταγωνιστή της, Tom Cruise.
Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ φρόντισε να κοινοποιήσει το γεγονός με μία ανάρτηση στο Instagram. "Feel the need" ήταν η ατάκα που συνόδευε την ανάρτηση, στη φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο με στολή και κράνος πιλότου να ατενίζει ένα μαχητικό αεροσκάφος.
Οι σινεφίλ θα πρέπει να περιμένουν έως τον Ιούλιο του 2019 για να διαπιστώσουν αν η αναμονή τόσων ετών άξιζε τον κόπο και αν ο Pete "Maverick" Mitchel, ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Κρουζ, έχει κάτι να πει και στο κοινό του 21ου αιώνα.
Αυτοί που όμως δηλώνουν ήδη απογοητευμένοι, είναι οι λάτρεις των αερομαχιών και των μαχητικών αεροσκαφών, η παρατηρητικότητα των οποίων ίσως έκανε και το μεγαλύτερο "spoiler" για την επερχόμενη ταινία.
Ο λόγος; Το αεροσκάφος που ατενίζει ο Κρουζ δεν είναι το πολυδιαφημισμένο νέο "καμάρι" της αμυντικής βιομηχανίας, το F-35C, αλλά ένα "γερασμένο" F/A-18F Super Hornet.
Πολλοί περίμεναν ότι το νέο πανάκριβο μαχητικό, που στάθηκε μήλο της έριδος στις σχέσεις Τουρκίας - ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα μετά την άρνηση των Αμερικανών να το παραδώσουν στην Άγκυρα, θα έκανε την ιδανική "πρεμιέρα" του σε αυτή την ταινία.
Αντ΄ αυτού, το σκάφος που κοιτάζει ο Κρουζ "'πέταξε" το 1995, εννέα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας.

Πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η πλοκή τοποθετείται στο σήμερα, ή μια 20ετία πίσω... Άλλωστε, πώς θα μπορούσε να γίνει πιστευτό ότι 55χρονος σήμερα Κρουζ θα μπορούσε να είναι ενεργός πιλότος.


Πάντως, προς τιμήν του, ο ίδιος αναλαμβάνει πάντα προσωπικά να γυρίσει όλες τις επικίνδυνες σκηνές, όπως φαίνεται και σε βίντεο του TMZ. Eνώ έθεσε ως όρο για τις αερομαχίες να γίνουν αληθινά γυρίσματα και να μη χρησιμοποιηθούν ειδικά ψηφιακά εφέ. news247.gr