Οι Πυξ Λαξ μόλις κυκλοφόρησαν τα νέα τους τραγούδια [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Οι Πυξ Λαξ μόλις κυκλοφόρησαν τα νέα τους τραγούδια [βίντεο]

Λίγο πριν τη συναυλία 12 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, Φωτογραφία: ndpphoto Tραγούδια που έχουν σκοπό να μας ταξιδέψουν σε αξέχαστες δεκαετίες που μας σημάδεψαν, κυκλοφορούν με την μοναδική ερμηνεία - μουσική των Πυξ -Λαξ.
Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Νο1 ροκ ελληνικού συγκροτήματος όλων των εποχών, στις 12 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο «Μια μέρα πριν το χειμώνα» που αποτελεί τη συνέχεια μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας.

Με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων, sold out εμφανίσεων και το μεγαλύτερο tour στην ιστορία της χώρας, οι Πυξ Λαξ καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα πιο δημοφιλή ροκ συγκροτήματα της Ελλάδας και της Κύπρου.
Στη συλλογή των επιτυχιών τους έρχονται να προστεθούν τα ολοκαίνουργια τραγούδια από τον νέο δίσκο, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen. Εξελίσσοντας το ηχόχρωμα που τους καθιέρωσε, οι Πυξ Λαξ, πατάνε το play στο μουσικό ταξίδι τους για να θυμίσουν σε παλιούς και νέους πως είναι να χάνεσαι μέσα στην ακρόαση ενός ολοκληρωμένου δίσκου.  
Από τις πρώτες κιόλας ώρες κυκλοφορίας του, ο νέος δίσκος των Πυξ Λαξ βρίσκεται στο #5 στα iTunes!
Μία ιδέα από το νέο τους δίσκο
Χαμένος, Μουσική, Στίχοι: Μπάμπης Στόκας
Ένα Γράμμα Μόνο, Μουσική, Στίχοι: Φίλιππος Πλιάτσικας

Τα Καταφέραμε (Ιόλη) Μουσική, Στίχοι: Μπάμπης Στόκας 

Η Μπαλάντα Του Αστροναύτη, Μουσική, Στίχοι: Μπάμπης Στόκας


iefimerida.gr