Οικογενειακή... επιχείρηση διακίνηση ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν πάνω από 50 κιλά κάνναβης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Οικογενειακή... επιχείρηση διακίνηση ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν πάνω από 50 κιλά κάνναβης

kanab-thumb-large-thumb-largeΟικογενειακή «επιχείρηση» εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών εξάρθρωσαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για δύο ζευγάρια Αλβανών, που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι εισήγαγαν από την πατρίδα τους μεγάλες ποσότητες κάνναβης και τις διακινούσαν σε στέκια τοξικομανών της Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν επιχείρησης σε δύο διαμερίσματα, σε 'Αγιο Παύλο και Συκιές αντίστοιχα, κατασχέθηκαν 50 κιλά και 298 γραμμάρια κάνναβης, ποσότητα η οποία ήταν συσκευασμένη σε 54 δέματα, όπως επίσης εννέα δέματα κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες χαρακτηρίζονται από την Αστυνομία ως «μέλη οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών» και ανάμεσά τους είναι δύο αδέλφια, 29 και 25 ετών, αντίστοιχα, στους οποίους αποδίδεται ηγετικός ρόλος στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Οι δύο συλληφθείσες γυναίκες που διώκονται για συνέργεια είναι η 23χρονη σύζυγος του πρώτου και η 30χρονη σύντροφος του δεύτερου.

Εκτός από τις ποσότητες των ναρκωτικών, από τα δύο διαμερίσματα κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 9.700 ευρώ, που φαίνεται ότι συνδέεται με την παράνομη δράση τους. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, απ' όπου θα παραπεμφθούν να απολογηθούν σε ανακριτή.