Μ' αυτά τα χρήματα υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Γκερέρο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Μ' αυτά τα χρήματα υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Γκερέρο

Οι συνολικές απολαβές του 28χρονου Ισπανού φορ, ο οποίος έβαλε... τζίφρα σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους Πειραιώτες. Ποια η διαφορά μεταξύ των χρημάτων σε σχέση με την καλύτερη πρόταση της ΑΕΚ. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε τα ποσά που έπεσαν στο τραπέζι.
Θέμα... ωρών η ανακοίνωση της απόκτησης από τον Ολυμπιακό του Μιγκέλ Άγχελ Γκερέρο. Πήγε για Τετάρτη, αλλά η δουλειά είναι τελειωμένη.

Ο 28χρονος Ισπανός όχι μόνο ήρθε και είδε, αλλά υπέγραψε κιόλας. Συμβόλαιο για τρία χρόνια, το οποίο θα τον βγάλει για πρώτη φορά από τα σύνορα της πατρίδας του (Αλμπαθέτε, Χιχιόν, Λεγκανές) και θα του δώσει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του σ' ένα υψηλότερο επίπεδο και σ' ένα περιβάλλον με αυξημένες απαιτήσεις.

Ο Γκερέρο ήταν ελεύθερος και οι Πειραιώτες για να τον δελεάσουν του έδωσαν συνολικά 1.6 εκατ. ευρώ καθαρά. Στη συμφωνία υπάρχουν επίσης και μπόνους επίτευξης στόχων, τα οποία μπορούν να "εκτοξεύσουν" το συνολικό ποσό, στο οποίο ούτως ή άλλως δεν συμπεριλαμβάνονται τα 150.000 χιλιάδες που δόθηκαν ως πριμ υπογραφής.

Το οικονομικό δέλεαρ ήταν σίγουρα μεγάλο, αφού την ίδια στιγμή η ΑΕΚ προσέφερε στον Γκερέρο 420.000 ευρώ ετησίως. Ήταν η τελευταία και πιο βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε στον Ισπανό προκειμένου να εξασφαλίσει την υπογραφή του.

Με μια απλή μαθηματική πράξη καταλαβαίνει κανείς πως ο Γκερέρο σε βάθος τριετίας θα κερδίσει σίγουρα περισσότερα από 350.000 με 400.000 ευρώ! Διαφορά υπεραρκετή για να τον... στείλει από το Μαρούσι στον Πειραιά. contra.gr