Λύγισε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Λύγισε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2

Λύγισε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2Οι Διάσημοι επικράτησαν άνετα των Μαχητών με σκορ 10-2 στο χθεσινό Survivor 2. Είχαν τη δυνατότητα να φάνε τα φρούτα τους, να μιλήσουν στο τηλέφωνο με αγαπημένα τους πρόσωπα και να πάρουν φεύγοντας προμήθειες -φακές στην παραλία.

Στη συνέχεια ένας ακόμη αγώνας, αυτός του symbol game, περίμενε και τους δέκα παίκτες. Από τους άντρες κέρδισε ο Πάνος που πήρε το πρώτο του Symbol . Στις γυναίκες επικράτησε η Κατερίνα Δαλάκα στον τελικό απέναντι στη Ροδάνθη. Έτσι η Κατερίνα έφθασε τα πέντε σύμβολα.

Το έπαθλο είχε και ένα κλαμπ σάντουιτς με κοτόπουλο που ο Πάνος επέλεξε να το μοιραστεί με τον Ηλία και τον Νικόλα και η Κατερίνα με τον Γιάννη και τη Βιργινία.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για αυτό, γιατί περίμενε καιρό για να μιλήσει με τους δικούς της ανθρώπους.

«Η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ όμορφη για εμάς. Την περιμέναμε από τον πρώτο καιρό που περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα και μας έλειπαν οι οικογένειες μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα μιλήσω με άτομο της οικογένειας μου τηλεφωνικώς. Πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα από τη χαρά. Αλλά θα περιμένω λίγο για να τα βάλω όταν θα μιλήσω με τη μάνα μου ή τον πατέρα μου», είπε η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Λίγες στιγμές αργότερα η παίκτρια των Διασήμων «λύγισε».

«Πιστεύω ότι τη στιγμή που θα χτυπάει το τηλέφωνο και θα παίρνω… δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Συγκινούμαι γιατί κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το πόσο δύσκολα περάσαμε και πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις καμία επαφή με τα άτομα που είναι όλη σου η ζωή και έχουν κάνει τα πάντα για σένα. Είναι ένα τηλέφωνο που θα μου δώσει δύναμη μέχρι την υπόλοιπη πορεία μου στο παιχνίδι και θέλω πάρα πολύ να τους ακούσω γιατί δεν ξέρω τι κάνουν», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.