Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν εκτός Epsilon - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν εκτός Epsilon

Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν εκτός EpsilonΗ εκπομπή Αποκαλυπτικά το μεσημέρι του Σαββάτου δεν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα στην ώρα της αλλά στις 4 το απόγευμα, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας της ΕΤΙΤΑ.

 Ο Μένιος Φουρθιώτης καλησπέρισε τους τηλεθεατές και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους καθώς δημοσιεύματα, την περασμένη εβδομάδα, τον ήθελαν να αποτελεί παρελθόν από το Epsilontv. «Υπενθυμίζω για μία ακόμα φορά ότι η εκπομπή Αποκαλυπτικά προβαίνει πάντα σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, για πολιτικά και καλλιτεχνικά θέματα καθώς επίσης διέπεται από το Σύνταγμα και από τους νόμους περί της έκφρασης της ελευθεροτυπίας και της δημοκρατίας. Εδώ είμαστε λοιπόν…Η εκπομπή δεν βγήκε στις 13.40, τα λέω αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων…καθώς κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες. Επίσημη ανακοίνωση θα εκδώσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος που με εκπροσωπεί, Θέμης Σοφός για τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν και θα προχωρήσω σε συνέντευξη τύπου προς όλη την Ελλάδα δια του πληρεξουσίου δικηγόρου μου. Η εκπομπή δεν βγήκε λόγω της στάσης εργασίας της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης. Αυτό θέλω να πω…Εδώ είμαστε μια χαρά στο Epsilon».