Η υπερπολυτελής βίλα στην Κέρκυρα με τιμή πώλησης 6,25εκ. ευρώ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η υπερπολυτελής βίλα στην Κέρκυρα με τιμή πώλησης 6,25εκ. ευρώ!

Στα ακριβότερα προς πώληση ελληνικά εξοχικά συγκαταλέγεται μια υπερπολυτελής βίλα στην βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Το όνομα αυτής Emerald Bay και η τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 6,25 εκ. ευρώ.
Σε άνοδο φαίνεται ότι είναι η αγορά πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα, αφού είναι διάχυτη η αίσθηση ότι τα χειρότερα έχουν περάσει τόσο για την ελληνική οικονομία όσο και για την αγορά ακινήτων. Δεν το λέμε εμείς, το αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Καθημερινή», που μόνο φιλοκυβερνητική δεν την λες…

Emerald Bay: Για όποιον διαθέτει 6,25 εκατ.
Στο πλαίσιο αυτό έχουν βγει προς πώληση μερικά μοναδικά ακίνητα, ανάμεσα στα οποία και το Emerald Bay. Η υπερπολυτελής βίλα της Κέρκυρας που αποτιμάται στα 6,25 εκατ. ευρώ, πωλείται από έναν Λονδρέζο μεγαλοδικηγόρο με ειδίκευση στον τομέα των εξαγορών και συγχωνεύσεων εταιρειών. Πρόκειται για ένα ακίνητο 550 τ.μ., με έξι κρεβατοκάμαρες και ιδιωτικό μώλο για την πρόσδεση σκάφους. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, στο Αυλάκι, πολύ κοντά στον κόλπο της Κασσιόπης. Το ακίνητο χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον ίδιο τον κάτοχό του, ενώ τα τελευταία χρόνια εκμισθωνόταν σε πολιτικούς και μεγαλοεπιχειρηματίες από το εξωτερικό. H Κέρκυρα αποτελεί πόλο έλξης ξένων αγοραστών, κυρίως από την Ιταλία και τη Μεγάλη Βρετανία. Πωλείται μέσω της Greece Sotheby’s International Realty.

Με υψηλές προδιαγραφές
Η κατοικία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Κέρκυρας με τις ανέσεις της πολυτέλειας και είναι αναρτημένη, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων sothebysrealty.gr .
Προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και πολλές ανέσεις. Άλλα χαρακτηριστικά της εντυπωσιακής αυτής κατοικίας είναι η ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμός σε ολόκληρο το σπίτι, η ηλιακά θερμαινόμενη πισίνα, το σύστημα άρδευσης και μια μεγάλη πισίνα έξω.