Βόσσου, Σαμίου και social media εναντίον Δάντη: "Κατάντια, σεξισμός και ντροπή" - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Βόσσου, Σαμίου και social media εναντίον Δάντη: "Κατάντια, σεξισμός και ντροπή"

Βόσσου, Σαμίου και social media εναντίον Δάντη: "Κατάντια, σεξισμός και ντροπή"Χρήστες των social media αλλά και οι γνωστές τραγουδίστριες ξέσπασαν εναντίον του Χρήστου Δάντη για το "Κ...λα σε μισώ" που μόλις κυκλοφόρησε.
Ο Χρήστος Δάντης κυκλοφόρησε νέο κομμάτι, και αυτή τη φορά κατάφερε να τραβήξει τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου με έναν τρόπο αντίστροφο απ' ό,τι συνήθιζε μέχρι σήμερα.

Το "Κ@ρι@λα σε μισώ" που υπογράφει ο Δάντης με τον Dj Tokuc και τον Νίκο Σαρρή, προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων με πολλούς να κάνουν λόγο για ξεκάθαρα σεξιστικά μηνύματα.

H Σοφία Βόσσου ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν, γράφοντας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: "Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή".
H Άντζι Σαμίου έγραψε από τη δική της μεριά: "Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ..... μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;".
"Έλα Χρήστο άλλαξε το! Από "καρι@λα σε μισώ" κάνε το "μωρό μου σε μισώ"! Τώρα ο ντόρος έγινε, ζήτα κι ένα συγνώμη από όλες τις γυναίκες που σήμερα γιορτάζουν γιατί είναι η προορίζονται να είναι μάνες και το έσωσες!", συνέχισε σε άλλη ανάρτηση.

Αντίστοιχα σχόλια αναρτήθηκαν από χρήστες στο Twitter:

Ο Δάντης έβγαλε τραγούδι με τίτλο «σε μισώ μωρή Καριολα» ένα τέτοιο να στείλουμε του χρόνου να γράψουμε ιστορία
Από το παλιό μου παλτό στο καργιολα σε μισώ μια κατρακύλα δρόμος.
Ενώ με ανάρτησή της αντέδρασε και η Άννα Κουρουπού:
Μυτούλα δεν άνοιξε μ αυτό αίσχος που "τραγουδά" ο Δάντης.(μα πόσο κρίμα)
Εδω φυσικά δεν μας ενοχλούν τα πρότυπα που περνούν σαν χιονοστιβάδα.
Αλλά γιατι να ενοχλήσουν;
Ισα ισα ενισχύουν το πατριαρχική,"ανδροπρεπή" ,σωστή συμπεριφορά ενός άντρα σε... https://youtu.be/DwmjA2Kucmo 
Τα πιο καυστικά σχόλια δε, αναρτήθηκαν κάτω από το βίντεο του κομματιού στο YouTube. Ορισμένα ενδεικτικά:
-Να και ένα τραγούδι(?) αντάξιο της αισθητικής του Game of Love. Ε ρε τι κάνει ο κόσμος για να βγάλει λεφτά..
Τρασιλα.
-Τι παρακμή είναι αυτή ρε Δάντη; Τραγικό.
-Γιατί βρε Δάντη;Γιατί;Δεν το περίμενα από σένα, ειλικρινά!Ελπίζω να μην υπάρχει συνέχεια σε αυτή τη κατρακύλα...
Βόσσου, Σαμίου και social media εναντίον Δάντη:
-κρίμα... μεγάλη απογοήτευση για έναν μεγάλο καλλιτέχνη που θαυμάζω...

-Το πιο θλιβερό, εκτος απο την κατρακύλα ενός καλλιτέχνη που μας έκανε να ανατριχιάζουμε, ειναι οτι αρέσει κιολας σε κάποιους !!! Στιχουργική φαντασία μηδενική, η ελληνική γλώσσα κατεστραμμένη, και η υποτίμηση του γυναικείου φύλου σε ολο της το μεγαλείο !! Κρίμα Χρήστο Δάντη, κάποτε κλαίγαμε με το «παλιό σου παλτό», τωρα απλα λυπόμαστε!