Πρόσκληση σε γεύμα από Ιβάν σε Μελισσανίδη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Πρόσκληση σε γεύμα από Ιβάν σε Μελισσανίδη


Ο Μελισσανίδης πήρε το πρωτάθλημα χωρίς να ρίξει σφαίρα. Ούτε καν να «δείξει» το πιστόλι του. Και με ρόστερ στην ΑΕΚ πιο οικονομικό, απ’ εκείνο του ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ που πήρε το κύπελλο 2017 με τη διαιτησία, έκανε ρεπετισιόν το 2018 διότι στον τελικό, πάλι με αντίπαλο την ΑΕΚ, ήταν κατά κράτος καλύτερος.
Οι Σουηδοί κέρδιζαν συνεχώς τους Ρώσους. Έμπαιναν άμα λάχει μέσα στην Ρωσία και τους σακάτευαν. Μία φορά κέρδισε και ο τσαρικός στρατός. Έκπληξη στον βασιλιά της Σουηδίας, όταν τον κάλεσε σε γεύμα ο Μέγας Πέτρος. Ποιος ο λόγος, το νόημα της πρόσκλησης;
Να ευχαριστήσει ο τσάρος, ο Μέγας Πέτρος, τους Σουηδούς διότι απ’ αυτούς έμαθε να τους κερδίσει. Το ίδιο να κάνει και ο Ιβάν Σαββίδης. Να πει στο αφεντικό της ΑΕΚ:
«Βάζω τέλος στα… συμπρωτευουσιάνικα σύνδρομα των παραπόνων, των διαμαρτυριών και των θεωριών συνωμοσίας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα συμπεριφέρεται ως μεγάλη ομάδα. Θα στηρίζεται δηλαδή,, στις δυνάμεις της. Χάσαμε το πρωτάθλημα εξ αιτίας μας, σύντροφε Μελισσανίδη. Γιατί δεν πιστεύαμε στην ομάδα μας, πανικοβληθήκαμε, τρομάξαμε και φτάσαμε για μία φορά ακόμα εκτός εαυτού. Εσύ, Δημήτρη, μας δίδαξες ότι κερδίζουμε, δεν χάνουμε με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα».