«Βόμβα» από το ΤΜΖ: Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα πάει στον γάμο λόγω του σκανδάλου με τις φωτογραφίες! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

«Βόμβα» από το ΤΜΖ: Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα πάει στον γάμο λόγω του σκανδάλου με τις φωτογραφίες!

thomas-markleΤι απαντά το Κένσινγκτον στο δημοσίευμα - Απαρηγόρητη η ηθοποιός που παρακαλεί τον πατέρα της να αλλάξει γνώμη - O 73χρονος είχε πάθε έμφραγμα πριν έξι μέρες
Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μην παραστεί τελικά στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι αυτό το Σάββατο, όπως μεταδίδει σήμερα το ΤΜΖ, πέντε μόλις μέρες πριν από την τελετή του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αιτία αυτής της ξαφνικής ανατροπής είναι φυσικά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει για την «συνεργασία» του 73χρονου άνδρα με παπαράτσο. Όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικά 24ωρα, ο μέλλων πεθερός του πρίγκιπα Χάρι είχε κλείσει συμφωνία με παπαράτσο σκανδαλοθηρικού περιοδικού να «στήσουν» μαζί φωτογραφίες που θα τον έδειχναν να προετοιμάζεται για τον γάμο, να κάνει βάρη στο πάρκο, να ράβει το κοστούμι του, και να γκουγκλάρει φωτογραφίες του Χάρι και της Μέγκαν σε ίντερνετ καφέ. 

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν αποφέρει στον φωτογράφο πάνω από 100.000 ευρώ και μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων πιστεύεται ότι κατέληξε στις τσέπες του 73χρονου πατέρα της νύφης.

Η αποκάλυψη ότι θέλησε να εκμεταλλευτεί οικονομικά τον γάμο της κόρης του εξέθεσε αρκετά τον Τόμας Μαρκλ. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο 73χρονος δεν θέλει πια να παραδώσει την κόρη του στην Εκκλησία, αφού πιστεύει ότι η παρουσία του θα φέρει σε δύσκολη θέση την βασιλική οικογένεια και το παιδί του. 

Από την άλλη μεριά, μια φίλη της κόρης του δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail ότι η Μέγκαν είναι απαρηγόρητη και ικετεύει τον πατέρα της να αλλάξει γνώμη. Το ίδιο άσχημα νιώθει και ο πρίγκιπας Χάρι, που «αισθάνεται υπεύθυνος» για τις επιπτώσεις της δημοσιότητας που προσελκύει η οικογένειά του στη ζωή της αγαπημένης του.

Απαντώντας στο δημοσίευμα, το παλάτι του Κένσινγκτον ζήτησε για μία ακόμη φορά από το κοινό να δείξει διακριτικότητα σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή: «Πρόκειται για μια άκρως προσωπική στιγμή για την κυρία Μαρκλ, ενόψει του επικείμενου γάμου της. Εκείνη όσο και ο Πρίγκιπας Χάρι ζητούν κατανόηση και σεβασμό, τόσο για τους ίδιους όσο και για τον κύριο Μαρκλ σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση».

Το δημοσίευμα του ΤΜΖ αναφέρει ακόμη ότι ο πατέρας της Μέγκαν είχε υποστεί έμφραγμα πριν από έξι μέρες και είχε βγει νωρίτερα από το νοσοκομείο προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή. 

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές του με τον φωτογράφο φαίνεται πως θα τον εμποδίσουν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. protothema.gr