«Τέλος» από την ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

«Τέλος» από την ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει, πιθανότατα την καριέρα του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, καθώς μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο διεθνής επιθετικός αποτελεί-ουσιαστικά-παρελθόν από την ΑΕΚ.

Με δήλωσή του στο Sport24 ο έμπειρος παίκτης ξεκαθάρισε ότι το συμβόλαιό του στην Ένωση έχει τελειώσει και είναι ελεύθερος. Λίγο αργότερα, η ΑΕΚ με επίσημη διαρροή ξεκαθάρισε πως ο ποδοσφαιριστής έχει τελειώσει από την ομάδα καθώς εδώ κι ένα μήνα έχει μιλήσει με άλλη ΠΑΕ (σ.σ. Ολυμπιακός).

Η δήλωση του Χριστοδουλόπουλου: «Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ.» 

Η θέση των «κιτρινόμαυρων» στην υπόθεση δεν άργησε να γίνει γνωστή: «Ο Λαζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019».

Στην ΑΕΚ δεν κάνουν λόγο για οικονομική διαφορά, ωστόσο, δεν αποκλείεται η υπόιθεση να ξεκαθαρίσει στα δικαστήρια, καθώς όπως υποστηρίζουν στην ΠΑΕ ο Χριστοδουλόπουλος έχει συμβόλαιο έως το 2019, οπότε για να αποχωρήσει θα πρέπει να μπουν χρήματα στο ταμείο του συλλόγου. naftemporiki.gr