«Κλείδωσε» το Survivor 3 – Το μοναδικό πράγμα που δεν θα αλλάξει - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

«Κλείδωσε» το Survivor 3 – Το μοναδικό πράγμα που δεν θα αλλάξει

«Κλείδωσε» το Survivor 3 – Το μοναδικό πράγμα που δεν θα αλλάξειΤο Survivor 3 θα αποτελέσει μία τηλεοπτική πραγματικότητα την ερχόμενη σεζόν, όχι όμως στη μορφή που το βλέπουμε φέτος...

Τα φανερά πεσμένα νούμερα τηλεθέασης και το γεγονός πως το κοινό δεν μοιάζει να έχει ταυτιστεί με τους παίκτες, έχουν θορυβήσει ιδιαιτέρως την Acun Medya, με τον ίδιο τον Τούρκο παραγωγό να δηλώνει έτοιμος για αλλαγές.

Το κοινό από τη μεριά του υποστηρίζει πως έχει κουραστεί από τη συνεχή τοποθέτηση προϊόντων, με αποτέλεσμα να αποχωρεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια προβολής του Survivor, του project που παρόλα αυτά εξακολουθεί να φέρνει τα μεγαλύτερα νούμερα και κέρδη στο κανάλι.

Αυτός είναι και ο λόγος που το παιχνίδι επιβίωσης θα μας χαρίσει ακόμα έναν κύκλο.
Έναν κύκλο με πολλές αλλαγές τόσο στις δοκιμασίες όσο και στα έπαθλα και την επιλογή παικτών. Το μόνο που σίγουρα θα μείνει ως έχει είναι το πάρτυ της Ένωσης των δύο ομάδων, που μοιάζει να αρέσει πολύ τόσο σε παίκτες και τηλεθεατές.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τα νούμερα τηλεθέασης της φετινής Ένωσης δεν κατάφεραν να αγγίξουν ούτε κατά το ήμισυ τα περσινά…


Τέλος, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Σάκη Τανιμανίδη, στο Survivor 3 θα δούμε να επιστρέφουν οι δύο παίκτες που κέρδισαν φέτος στον διαγωνισμό τραγουδιού , Νάσος Παπαρργυόπουλος και Στέλιος Κρητικός.