Πάει για μεγάλο κόλπο ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Πάει για μεγάλο κόλπο ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»!

Πάει για μεγάλο κόλπο ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»!O Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει μεταγραφικούς περιορισμούς και κυρώσεις από τη στιγμή που δεν πήρε άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα, ωστόσο όσο οι ποινές δεν έχουν ανακοινωθεί, έχει το δικαίωμα να προχωρήσει κανονικά σε μεταγραφές.

Αυτός είναι ο λόγος που οι Πράσινοι αναμένεται να κάνουν προσπάθεια ώστε να αποκτήσουν άμεσα τους Γιάννη Μυστακίδη και Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν συζητήσεις με τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ για τους δύο άσους, που ικανοποίησαν με την παρουσία της στην ομάδα ως δανεικοί τη φετινή σεζόν.

Σκοπός των Πρασίνων είναι να προλάβουν να κλείσουν τους δύο παίκτες άμεσα, ώστε να μην «πιαστούν» στους περιορισμούς.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, άλλωστε, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να υπολογίζει τους δύο άσους για την επόμενη σεζόν, γεγονός που ίσως διευκολύνει το εγχείρημα του Παναθηναϊκού. sportdog.gr