«Πυρ και μανία» οι φίλοι του ποδοσφαίρου με τον Ράμος –Πάνω από 150.000 υπογραφές ζητούν την τιμωρία του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

«Πυρ και μανία» οι φίλοι του ποδοσφαίρου με τον Ράμος –Πάνω από 150.000 υπογραφές ζητούν την τιμωρία του

Στον «πιο μισητό ποδοσφαιριστή του κόσμου» έχει μετατραπεί τις τελευταίες ώρες ο Σέρχιο Ράμος, μετά και την απαράδεκτη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του χθεσινού τελικού του Champions League.
Χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο μάλιστα έχουν μπει στη διαδικασία να βάλουν την υπογραφή τους σε ανάλογο petition σε γνωστή πλατφόρμα του διαδικτύου για να επιβληθεί ποινή στον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης από την UEFA και τη FIFA.
Μάλιστα, στη συνοδευτική επιστολή, οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας αναφέρουν τα εξής:
«Ο Σέρχιο Ράμος σκόπιμα κλείδωσε το χέρι του Μοχάμεντ Σαλάχ κάτω από την μασχάλη του, προκαλώντας εξάρθρωση ωμοπλάτης, με αποτέλεσμα όχι να χάσει το υπόλοιπο του παιχνιδιού, αλλά πιθανότατα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Αργότερα συνέχισε να υποδύεται, υποστηρίζοντας ότι ένας παίκτης της Λίβερπουλ τον χτύπησε εκτός φάσης, κάνοντας τον διαιτητή να δώσει στον Μανέ μία κάρτα που δεν άξιζε.
Ο Σέρχιο Ράμος αντιπροσωπεύει ένα φρικτό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών. Αντί να κερδίζει παιχνίδια τίμια, χρησιμοποιεί κόλπα που λερώνουν το πνεύμα του παιχνιδιού και το fair play. H ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ πρέπει να πάρουν μέτρα εναντίον του Ράμος, αλλά και παρόμοιων παικτών, χρησιμοποιώντας το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο για να κρατήσουν υγιές το πνεύμα του παιχνιδιού.»