Νάξος: Έπιναν καφέ και έβλεπαν τον οδηγό να τρέχει πίσω από το ακυβέρνητο αυτοκίνητό του – Το επίμαχο βίντεο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Νάξος: Έπιναν καφέ και έβλεπαν τον οδηγό να τρέχει πίσω από το ακυβέρνητο αυτοκίνητό του – Το επίμαχο βίντεο!

Το αυτοκίνητο εμφανίζεται ξαφνικά και βγάζει καπνούς. Ο οδηγός ακολουθεί και η Νάξος συζητάει για αυτές τις εικόνες που ταξιδεύουν στο διαδίκτυο...

Η Νάξος γεμίζει σιγά σιγά από τουρίστες ενόψει του καλοκαιριού. Κάποιοι από αυτούς τράβηξαν το επίμαχο βίντεο. Έπιναν τον πρωινό καφέ τους, όταν ξαφνικά είδαν ένα αυτοκίνητο να εμφανίζεται χωρίς οδηγό και ύστερα από λίγο να «καρφώνεται» σε δέντρο. Πίσω ο οδηγός του, που τρέχει να προλάβει τα χειρότερα.


Όλο αυτό είναι σκηνή από τα γυρίσματα της νέας ελληνικής ταινίας του σκηνοθέτη Νίκου Ζαπατίνα «Περιμένοντας τη Νονά». Μάλιστα με μια πιο προσεκτική ματιά φαίνεται πως μέσα στο επίμαχο αυτοκίνητο υπάρχει οδηγός που τελικά κατευθύνει το αυτοκίνητο στο δέντρο.

Όταν οι τουρίστες πληροφορήθηκαν την πραγματικότητα, άρχισαν να κάνουν χιούμορ. Λίγο νωρίτερα παρακολουθούσαν τις σκηνές με την αγωνία αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους.

Το επίμαχο βίντεο:Πηγή: cyclades24.gr