Ηλεία: Έλουσε με καυτό καφέ δίχρονο αγοράκι – Η εξήγηση της επίθεσης που προκαλεί οργή! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ηλεία: Έλουσε με καυτό καφέ δίχρονο αγοράκι – Η εξήγηση της επίθεσης που προκαλεί οργή!

Η αποκάλυψη της αλήθειας προκάλεσε σάλο στην Ηλεία. Το δίχρονο αγοράκι είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο με εγκαύματα...

Η υπόθεση που είχε εκτυλιχθεί στην Ηλεία τον Απρίλιο του 2015 και έλαβε πανελλήνια διάσταση, εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πύργου. Τότε είχε διακομιστεί με εγκαύματα σε νοσοκομείο ένα δίχρονο αγοράκι. Όλα είχαν συμβεί όταν η γιαγιά και το εγγόνι, πήγαν στο σπίτι του εργοδότη του γιου της, για να ζητήσουν χρήματα που όπως υποστηρίζουν τους οφείλονταν. Ο γιος της γυναίκας και πατέρας του μικρού είχε επιστρέψει τότε στη Βουλγαρία.


Εκείνη τη μέρα, όπως η γυναίκα είχε καταγγείλει, ο πατέρας του εργοδότη του γιου της, αντί για τα οφειλόμενα, βγήκε φωνάζοντας από την κουζίνα κρατώντας ένα φλιτζάνι με καυτό καφέ και την περιέλουσε. Προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο εγγονάκι της που κρατούσε στην αγκαλιά της, ενώ της φέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο και προσπάθησε να την χτυπήσει απωθώντας την βίαια, με πολλά ρατσιστικά υπονοούμενα. Το μωρό χρειάστηκε να νοσηλευτεί για καιρό στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Χθες λοιπόν εκδικάστηκε η υπόθεση, το δικαστήριο δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και τον καταδίκασε για δύο αδικήματα, για επικίνδυνη σωματική βλάβη στην γιαγιά και το παιδί, σε 34 μήνες φυλάκιση με δικαίωμα έφεσης και μέχρι το εφετείο η απόφαση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο συνήγορος της οικογένειας των γονέων και θυμάτων της υπόθεσης εξέφρασε μετά το αποτέλεσμα της δίκης την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι υπήρξε δικαίωση σε μια υπόθεση που είχε ρατσιστικό υπόβαθρο και με τον τρόπο αυτό και η ελληνική δικαιοσύνη αλλά και η ελληνική κοινωνία στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Πηγή: ilialive.gr