Λύθηκε το μυστήριο με τη χαμένη πτήση της Malaysia Airlines - Έτσι σκοτώθηκαν οι επιβάτες! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Λύθηκε το μυστήριο με τη χαμένη πτήση της Malaysia Airlines - Έτσι σκοτώθηκαν οι επιβάτες!

Το μυστήριο με την περίεργη εξαφάνιση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines πριν από τέσσερα χρόνια λύνουν κατά πάσα πιθανότητα ειδικοί της αεροπορίας.

Οι εμπειρογνωμόνες, οι οποίοι παρουσίασαν τα συμπεράσματά τους στην αυστραλιανή εκπομπή 60 Μinutes, τονίζουν πως οι 238 επιβαίνοντας έπεσαν θύμα του πιλότου Zaharie Amad Shah που ήθελε να αυτοκτονήσει και γι’αυτό έριξε το boeing της Malaysia Airlines.

Ένας εκ των ερευνητών επισημαίνει πως «ο πιλότος αυτοκτόνησε» και γι′ αυτό οδήγησε το αεροσκάφος σε ένα απομονωμένο σημείο για να το εξαφανίσει, προσθέτοντας πως «δυστυχώς δολοφόνησε, επίσης, όλους τους υπολοίπους που βρίσκονταν στο αεροσκάφος και το έκανε εσκεμμένα».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο πιλότος έκανε μια προσεκτική σειρά ελιγμών, ζιγκ ζαγκ, κινούμενος ακριβώς πάνω στα σύνορα της Μαλαισίας με την Ταϊλάνδη με σκοπό να μην τον πιάσουν τα ραντάρ, να εξαφανίσει την πτήση ΜΗ 370 για πάντα και μετά ανενόχλητος και χωρίς να καταγράφονται οι κινήσεις του να καταρρίψει το αεροσκάφος.

Ένας άλλος πιλότος και εκπαιδευτής που μίλησε στην παρουσίαση είπε πως ο Zaharie απέφυγε τα στρατιωτικά ραντάρ μπαινοβγαίνοντας στα σύνορα της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης.

«Καθώς το αεροσκάφος περνούσε από τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη, κινούνταν ακριβώς πάνω στα σύνορα, μπαινοβγαίνοντας εναλλάξ πάνω στις δύο χώρες, με αποτέλεσμα οι ελεγκτές να μην ενοχλούνται από αυτό το μυστηριώδες αεροσκάφος, σκεπτόμενοι, αφενός ο Μαλαισιανός «ανήκει στη δικαιοδοσία της Ταϊλάνδης» και αφετέρου ο Ταϊλανδός «ανήκει στη δικαιοδοσία της Μαλαισίας»⁣. Αν μου ανέθετε κάποιος να εξαφανίσω ένα αεροσκάφος θα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα», σχολίασε μάλιστα.

Σημειώνεται ότι ο συνήγορος υπεράσπισης των εννέα οικογενειών των θυμάτων της ΜΗ370 δήλωσε πρόσφατα στην News Corp Australia ότι υπάρχουν στοιχεία ότι το αεροσκάφος συνετρίβη εσκεμμένα.

«Στην πτήση ΜΗ370 είχαμε έναν πιλότο που πετούσε από τη Μαλαισία στο Πεκίνο και ξαφνικά έκανε μια στροφή προς τα αριστερά. Τα αποδεικτικά στοιχεία ότι κάποιο μέλος του πληρώματος ευθύνεται για τη συντριβή του αεροσκάφους είναι πρόδηλα. Στην καμπίνα υπήρξε αποσυμπίεση, οι άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία, ήταν μια προμελετημένη δολοφονία. Ήταν όλα σχεδιασμένα. Οι σοροί των νεκρών δεν βρέθηκαν ποτέ», τόνισε.

 Πηγή: Τhe Sun