Νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Ψυχολόγος θα εξετάσει την 19χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε το μωρό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Ψυχολόγος θα εξετάσει την 19χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε το μωρό

Συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα η υπόθεση με το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη μετά την αποκάλυψη πως ήταν η 19χρονη μάνα εκείνη που το σκότωσε και στη συνέχεια ζήτησε από τη δική μητέρα της να το πετάξει στον κάδο.

Με τον πιο τραγικό τρόπο αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία. Το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε κάδο στην Πετρούπολη γεννήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα, βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια της μητέρας του και η γιαγιά του εναπόθεσε το κορμάκι του στα σκουπίδια… Η 19χρονη σπουδάστρια όπως ανέφερε στους αστυνομικούς δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Αυτή τη φορά ωστόσο το παιδί ήρθε στη ζωή… Έστω και για μερικά λεπτά το κράτησε στην αγκαλιά της και ισχυρίστηκε ότι το θήλασε.

Η 19χρονη και η μητέρα της έπεσαν ωστόσο σε αντιφάσεις. Η νεαρή γυναίκα είπε ότι η μητέρα της δεν γνώριζε το παραμικρό για την εγκυμοσύνη της, αλλά πως την βοήθησε όταν ήρθε η ώρα του τοκετού και στη συνέχεια ήταν εκείνη που πέταξε το νεκρό βρέφος στον κάδο. Η μητέρα της, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστήριξε, έδωσε άλλη περιγραφή, λέγοντας πως δεν κατάλαβε ούτε τον τοκετό, ούτε και γνώριζε πως το μωρό γεννήθηκε ζωντανό.

Την ίδια ώρα η 19χρονη ουσιαστικά μοιάζει να περιγράφει ένα ατύχημα. Λέει ότι έπλυνε το μωρό, ότι εκείνο προσπάθησε να τραφεί από το στήθος της και πως ύστερα υπήρξε αιμορραγία. Δικαιολογεί το γεγονός ότι βρέθηκαν χαρτιά στο στόμα του μωρού ως μια προσπάθεια να σταματήσει την αιμορραγία και λέει πως δεν στραγγάλισε το μωρό, αλλά προσπάθησε να το κάνει να αντιδράσει…

Η στάση των δυο γυναικών έχει παγώσει την κοινωνία. Όπως είπε ο συνήγορός της ίσως είδε την πράξη της αυτή ως μια μορφή άμβλωσης, ίσως βρισκόταν σε πανικό και σε σύγχυση. Η 19χρονη θα εξεταστεί στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται από ειδικό ψυχολόγο.

«Με θάψανε και εμένα ζωντανό»

Συγκλονίζει ο ετεροθαλής αδελφός της 19χρονης ο οποίος δεν γνώριζε το παραμικρό για την εγκυμοσύνη και την τραγική εξέλιξη. Με αναφιλητά περιγράφει πως δεν διανοείται ότι η αδελφή του μπόρεσε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο αδερφός της 19χρονης, μιλώντας στο «Live News» αποκάλυψε την τραγική ειρωνεία: η άλλη αδερφή τους δεν μπορεί να κάνει παιδί.