Κρήτη: Το τρίτο στεφάνι έκρυβε εκπλήξεις – Η νύφη στο ίδιο τραπέζι με τις πρώην του γαμπρού (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Κρήτη: Το τρίτο στεφάνι έκρυβε εκπλήξεις – Η νύφη στο ίδιο τραπέζι με τις πρώην του γαμπρού (video)

Αυτός ο γάμος στην Κρήτη ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητος. Οι εικόνες με τη νύφη και τον γαμπρό, που έγιναν θέμα συζήτησης...

Εξίσου παθιασμένος με το γυναικείο φύλλο, τα γαμήλια δεσμά και την Κρήτη, αποδείχθηκε στην πράξη ένας επαναλαμβανόμενος τουρίστας από την Γερμανία. Ντύθηκε 3 φορές γαμπρός σε διάστημα 30 χρόνων. Οι νύφες εναλλάσσονταν αλλά όχι και ο τόπος τέλεσης των γάμων.

Όλοι τους πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη και μάλιστα η τρίτη φορά ήταν και πανηγυρική καθώς, όπως περιέγραψε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Πελεκανάκης πριν από 4 χρόνια ο Γερμανός κατάφερε να συγκεντρώσει στο ίδιο νησί και στο ίδιο ξενοδοχείο τις δύο πρώην του συζύγους και τα συνολικά 8 παιδιά του, για το τρίτο του στεφάνι που μετατράπηκε σε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή.

Ο ιδιαίτερος γάμος στην Κρήτη
Τουρίστες με αδυναμία στην Κρήτη

Η Κρήτη κατάφερε να αποκτήσει το μεγαλύτερο δίκτυο επαναλαμβανόμενων τουριστών κι αυτό είναι μία μεγάλη κατάκτηση, με μεγάλα οφέλη. Κάποιοι μετρούν δεκάδες ταξίδια στο νησί. Επιστρέφουν ξανά και ξανά, συχνά πολλές φορές το χρόνο για να πάρουν ανάσες ζωής. Κι έτσι σταδιακά παύουν να είναι τουρίστες άλλα γίνονται σχεδόν “Κρητικοί” που επιστρέφουν στην πατρίδα, με μεγάλη πίστη στις επιλογές τους.

Κάποιοι επιλέγουν όχι απλά το ίδιο κατάλυμα , αλλά ακόμη και το ίδιο δωμάτιο. Γνωρίζουν ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων και εργαζόμενους με το μικρό τους όνομα κι είναι ένας από τους πολλούς σημαντικούς λόγους που δεν αλλάζουν με τίποτα το νησί.

Η αγάπη τους για την Κρήτη μετατρέπεται σε επιλογή ζωής που “κληρονομείται” από γενιά σε γενιά. Όπως πέρυσι που σε βράβευση επαναλαμβανόμενων τουριστών στην περιοχή της Σταλίδας από τον δήμο Χερσονήσου, βραβεύτηκε μια ολόκληρη οικογένεια, ο πατέρας ετών 85, ο γιος στα 57 και ο 24χρονος εγγονής.

Πηγή: neakriti.gr