183.470 ευρώ θα κοστίσει η εμφάνιση της Γιάννας Τερζή στη Eurovision - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

183.470 ευρώ θα κοστίσει η εμφάνιση της Γιάννας Τερζή στη Eurovision

Λίγο πριν τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision στον οποίο θα διαγωνιστεί η ελληνική συμμετοχή, στη δημοσιότητα ήρθε το κόστος της ελληνικής αποστολής που καλούνται να πληρώσουν ΕΡΤ και Panik Records.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», η φετινή Eurovision θα κοστίσει στην Ελλάδα 183.470 ευρώ, εκ των οποίων τα 80.000 ευρώ έχουν ήδη ξοδευτεί από μεριάς Panik, της δισκογραφικής εταιρείας της Γιάννας Τερζή.

Όσο για τα υπόλοιπα 103.470 ευρώ; Η ΕΡΤ χρειάστηκε (;) το συγκεκριμένο ποσό για την εκπομπή παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής και ακόμα δύο εκπομπές εσωτερικής παραγωγής για την παρουσίαση των 43 υποψηφίων τραγουδιών του διαγωνισμού, ενώ στο κόστος συμπεριλαμβάνονται και οι ζωντανές αναμεταδόσεις των δύο Ημιτελικών και του Τελικού στις 8, 10 και 12 Μαΐου αντίστοιχα.

Το υπόλοιπο ποσό που δίεθεσε η Panic Records μοιράστηκε ως εξής:
  • 20.000 ευρώ σε ξενοδοχεία
  • 21.000 ευρώ σε πληρωμές για τα έξοδα μελών αποστολής (φωνητικά, χορευτές, ομάδα υποστήριξης)
  • 20.000 ευρώ budget για έξοδα σκηνής
  • 5.000 ευρώ για βιντεοκλίπ
  • 2.000 ευρώ press kit
  • 12.000 ευρώ για αεροπορικά εισιτήρια

Το ρεπορτάζ, θέλει τα ποσά που δόθηκαν σε εισιτήρια και ξενοδοχεία να είναι εξοργιστικά και μάλιστα λόγω… αργοπορίας της ΕΡΤ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης άργησαν να κλείσουν τα εισιτήρια για την ελληνική αποστολή -η οποία μάλιστα έφτασε στη Λισαβόνα με ανταπόκριση!- λόγω μη εύρεσης χορηγού για να καλύψει τα μεταφορικά έξοδα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι  τρεις εκπομπές της ΕΡΤ σε καμία περίπτωση δεν ξεπέρασαν σε κόστος τα 5.000 ευρώ…

Πηγή: dailymedia.gr