Καυγάς για την αποχώρηση στο Survivor 2 ανάμεσα σε Χάρο, Κρητικό και Σαλταφερίδου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Καυγάς για την αποχώρηση στο Survivor 2 ανάμεσα σε Χάρο, Κρητικό και Σαλταφερίδου

Καυγάς για την αποχώρηση στο Survivor 2 ανάμεσα σε Χάρο, Κρητικό και ΣαλταφερίδουΟι Διάσημοι του Survivor 2 έχασαν και κλήθηκαν να βγάλουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Τα πράγματα όμως δεν έγιναν καθόλου ήρεμα και αυτή τη φορά.

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα Ασυλίας που είχε πολλές ανατροπές οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-9.

Μελίνα-Πάνος απέναντι σε Εύη-Τσίλη στον τελευταίο καθοριστικό πόντο που πήγε τελικά στους Μαχητές.Έτσι οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στον αγώνα Ατομικής Ασυλίας. Εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας για τους Διάσημους ήταν η Κατερίνα Δαλάκα.

Στον Αγώνα Ατομικής Ασυλίας υπήρξε μεγάλη ένταση και αγωνία. Στο τέλος έμειναν Εύη και Σώζωντας και νικήτρια αναδείχθηκε η Εύη που πήρε το δεύτερο κολιέ ασυλίας. Έτσι τα δύο κορίτσια προστατεύτηκαν.

Στο Συμβούλιο του Survivor 2 πρωταγωνιστής ήταν πάλι ο Σώζων που όπως αναμενόταν ψηφίστηκε από όλη την ομάδα. Η Εύη ψήφισε τον Κρητικό και η Δαλάκα τον Νάσο.

Η ατάκα όμως του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου πως θα ψηφίσει εκείνον που ενδεχομένως προσπαθεί να τον διαβάλλει και πως αυτό ξεκίνησε από το πρώτο συμβούλιο με την Έυη και τον Στέλιο πυροδότησε την αντίδραση του Στέλιου Κρητικού. Λίγο αργότερα ο καυγάς επεκτάθηκε όταν το λόγο πήρε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Εγώ θα ψηφίσω καθαρά με το ποιον μπορώ να επικοινωνήσω στην ομάδα αυτή. Γιατί με όλα τα παιδιά εκτός από τον Σώζοντα μπορώ και επικοινωνώ. Ο Σώζων, όπως είδαμε, δεν ακούει ποτέ τι του λέμε. Λέει μέσα σε 5 λεπτά συγγνώμη και μετά από 10 λεπτά ξανακάνει το ίδιο πράγμα ή κάτι παρόμοιο. Ειλικρινά κάθε φορά που πάμε να του πούμε κάτι με πολύ ευγενικό τρόπο.», ανέφερε η παίκτρια.

«Ευγενικό τρόπο δεν έχω δει από εσένα κι από πριν το παιχνίδι», σχολίασε ο Σώζοντας.

«Δεν μιλάω για τον εαυτό μου, μιλάω για την υπόλοιπη ομάδα, γιατί τα παιδιά, πάρα πολλές φορές μπορεί να έχει κάνει κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις σε έναν 40χρονο άνθρωπο, πάνε και του το εξηγούν με πάρα πολύ καλό τρόπο. Εκείνος συνεχίζει και μιλά άσχημα και μιλά με αυτό τον τρόπο που μιλά τώρα και δεν τους αφήνει να μιλήσουν. Εγώ δεν μπορώ να δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές και για αυτό το λόγο θα ψηφίσω τον Σώζοντα», είπε η Εύη προκαλώντας τα σχόλια του Σώζοντα πως ουσιαστικά αποκαλύπτοντας την ψήφο της θέλει να παρακινήσει την ομάδα εναντίον του.