Κάρι-Ντουράντ «καθάρισαν» τους Ρόκετς και έστειλαν τους Ουόριορς στον τελικό του ΝΒΑ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Κάρι-Ντουράντ «καθάρισαν» τους Ρόκετς και έστειλαν τους Ουόριορς στον τελικό του ΝΒΑ

kari-nba-newΓια 4η σερί φορά θα συναντήσουν εκεί τον Λεμπρόν και τους Καβαλίερς - Με επική ανατροπή η νίκη 101-92 μέσα στο ΧΙούστον
To εκπληκτικό δίδυμο Κάρι-Ντουράντ... καθάρισε τους Ρόκετς μέσα στο Χιούστον (101-92), με τους Ουόριορς να κάνουν break στο Game 7 και να τσεκάρουν το εισιτήριο τους για τους τελικούς του ΝΒΑ 

Η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε! Οι Ουόριορς κατάφεραν να κάνουν το break με στο 7ο ματς (101-92) των τελικών Δύσης και με τους εκπληκτικούς Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ να κάνουν... όργια, προκρίθηκαν για 4η σερί φορά στους τελικούς του ΝΒΑ.

Πλέον το ζευγάρι Ουόριορς-Καβς είναι για 4η σερί φορά στους τελικούς!

Oι Ουόριορς δυσκολεύτηκαν αρκετά από την άμυνα των Ρόκετς και το πρώτο δωδεκάλεπτο τελείωσε με το σκορ στο 24-19, αφού ο Τζέιμς Χάρντεν σημείωσε 14 πόντους.

To σύνολο του Ντ' Αντόνι συνέχισε να ελέγχει απόλυτα το ματς, με τον Καπέλα να δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους πρωταθλητές, έχοντας 14 πόντους και 6 ριμπάουντ στο ημίχρονο (54-43).

Ο Στεφ Κάρι το... πήρε πάνω του στο τρίτο δωδεκάλεπτο και με ρεσιτάλ τριπόντου, έβαλε τους πολεμιστές σε ρόλο οδηγού. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Κερ κράτησε το προβάδισμα, διαχειρίστηκε άψογα το ματς και πανηγύρισε την πρόκριση.

Για τους νικητές ο Κάρι είχε 27 πόντους (7/15 τρίποντα), 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ, ο Ντουράντ μέτρησε 34, ο Τόμπσον είχε 19, ενώ ο Γκριν σταμάτησε στους 10 με 13 ριμπάουντ.

Από την άλλη ο Χάρντεν είχε 32 με 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ, 23 είχε ο Γκόρντον, ο Καπέλα σημείωσε 20 με 9 ριμπάουντ και ο Τάκερ τελείωσε με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ο Αρίζα είχε 0/12 σουτ (0/9 τρίποντα).

Πλέον οι πρωταθλητές ετοιμάζονται για... επικές μάχες με τον ΛεΜπρόν και τους Καβς για άλλη μια σεζόν!

Πηγή: gazzetta.gr