«Βόμβα» στο Survivor: Ποια παίκτρια είναι ερωτευμένη με συμπαίκτη της; Δείτε την αντίδρασή του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

«Βόμβα» στο Survivor: Ποια παίκτρια είναι ερωτευμένη με συμπαίκτη της; Δείτε την αντίδρασή του

«Βόμβα» στο Survivor: Ποια παίκτρια είναι ερωτευμένη με συμπαίκτη της; Δείτε την αντίδρασή τουΈρωτας στα χρόνια του… Survivor! Σε μία αποκάλυψη – «βόμβα» προχώρησε ο Acun Ilicali, κάνοντας πιθανότατα τη Ροδάνθη (μόλις το ακούσει) να κοκκινήσει από ντροπή!

Και αυτό γιατί ο Τούρκος παραγωγός, εκτός από το ό,τι σύντομα Ελλάδα και Τουρκία θα αναμετρηθούν ξανά στους στίβους του Survivor, δεν δίστασε να αποκαλύψει και με ποιον είναι… τσιμπημένη η νεαρή Μαχήτρια. 

Και όλα αυτά σε ένα από τα συμβούλια του τουρκικού Survivor!
Ο Acun Ilicali ανέφερε λοιπόν ότι τα μάτια της Ροδάνθης κάνουν… καρδούλες για τον Τούρκο ηθοποιό και επίσης παίκτη του ριάλιτι, Hilmi Cem.
«Αρέσεις σε κάποια από την ελληνική ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Τούρκος παραγωγός, προκαλώντας αμηχανία στον παίκτη και γέλια στους υπόλοιπους.

Στη συνέχεια ο Acun αποκάλυψε ότι η Ελληνίδα παίκτρια δεν είναι άλλη από τη Ροδάνθη, αλλά και τι του είπε η ίδια.

«Στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία, μία Ελληνίδα σε ερωτεύτηκε. Με ρώτησε “πότε θα ξαναπαίξουμε αγώνα με την Τουρκία;”. Μπορεί να μην την έχεις προσέξει αλλά μάλλον την έχεις δει. Θα παίξουμε σύντομα με την Ελλάδα. Θα την δεις σε αυτόν τον αγώνα. Το όνομα της είναι Ροδάνθη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Acun απευθυνόμενος στον Hilmi Cem.