Ο ISIS απειλεί ξανά! «Αποκεφαλίζει» Ρονάλντο – Μέσι στο Μουντιάλ της Ρωσίας (pics) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ο ISIS απειλεί ξανά! «Αποκεφαλίζει» Ρονάλντο – Μέσι στο Μουντιάλ της Ρωσίας (pics)

Ο ISIS προσπαθεί να... σπείρει τον τρόμο ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας και για μια ακόμα φορά βάζει στο στόχαστρο του Ρονάλντο και Μέσι.

“Η γη θα είναι γεμάτη από το αίμα σας” αναφέρει το νέο “χτύπημα” του ISIS, που εξαπολύει νέες απειλές για αιματοκύλισμα στο Μουντιάλ της Ρωσίας και.. απαειλεί να αποκεφαλίσει τους Ρονάλντο και Μέσι.

Οι δυο αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου εμφανίζονται στη νέα φωτογραφία του ISIS σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ξαπλωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας δυο τζιχαντιστές από πάνω τους, οι οποίοι προσπαθούν να τους αποκεφαλίσουν.

Μια δεύτερη αφίσα του ISIS, παρουσιάζει έναν τρομοκράτη να μεταφέρει μια βόμβα σε ένα γήπεδο με το μήνυμα: “FIFA World Cup Russia 2018 – η νίκη θα είναι δική μας”.
Εδώ και αρκετό καιρό το Ισλαμικό Κράτος απειλεί πως θα “χτυπήσει” το Μουντιάλ του 2018, με τις Ρωσικές Αρχές να εργάζονται πυρετωδώς, έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο περιστατικό που θα.. τινάξει στον αέρα τη διοργάνωση.

Πηγή: newsit