Πανικός στη Λακωνία! Μάρτυρας σε δικαστήριο πήρε το όπλο αστυνομικού και πυροβόλησε! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πανικός στη Λακωνία! Μάρτυρας σε δικαστήριο πήρε το όπλο αστυνομικού και πυροβόλησε!

Χαμός έγινε σε δίκη στο Γύθειο, όταν ο Αλβανός μάρτυρας, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για αρπαγή ανηλίκου στο παρελθόν και για παράνομη μεταφορά μεταναστών, απείλησε με όπλο τον μηνυτή - οποίος μάλιστα, είναι γιος γνωστής τηλεοπτικής μαγείρισσας σύμφωνα με τον lakoniko.

Στη συνέχεια η αστυνομικός που βρισκόταν στην αίθουσα, μητέρα ενός 5χρονου αγοριού, ψύχραιμα άφησε το όπλο της στο πάτωμα μακριά του, ενώ στη συνέχεια ο δράστης πήρε το όπλο της αστυνομικού. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές κατά της αστυνομικού, αλλά το όπλο ευτυχώς δεν εκπυρσοκρότησε..

Σημειώνεται, ότι εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης που είχε υποβάλλει η οικογένεια του μηνυτή.

Ο δράστης υπό την απειλή όπλου κλείδωσε στην αίθουσα το ακροατήριο, ενώ οι δικαστές κατάφεραν να διαφύγουν! Η γνωστή μαγείρισσα και μητέρα του μηνυτή, κατέρρευσε λιπόθυμη. Τον ένοπλο αφόπλισε ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Παναγιώτης Μπογέας που βρισκόταν στην αίθουσα.

Πηγή: lakonikos