«Ισχύει η πρόταση 10 εκ ευρώ για Αραούχο από MLS, έρχεται μεγαλύτερη από Ντουμπάι» (pic) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

«Ισχύει η πρόταση 10 εκ ευρώ για Αραούχο από MLS, έρχεται μεγαλύτερη από Ντουμπάι» (pic)

«Ισχύει η πρόταση 10 εκ ευρώ για Αραούχο από MLS, έρχεται μεγαλύτερη από Ντουμπάι» (pic)Άσχημη εξέλιξη για την ΑΕΚ αναφορικά με την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο, καθώς ρεπόρτερ της Λας Πάλμας ανέφερε πως οι Ισπανοί έχουν στα χέρια τους πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα του MLS για τον Αργεντίνο.
Ακόμα πιο δύσκολη δείχνει η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, καθώς ο έγκυρος ρεπόρτερ της Λας Πάλμας στην Marca, Λίτο Χιμένεθ, με τιτίβισμά του ανέφερε πως η Ισπανική ομάδα έχει στα χέρια της πρόταση για τον Αργεντίνο από ομάδα του MLS που φτάνει τα 10.000.000 ευρώ.
Αναλυτικά ο Χιμένεθ ανέφερε: «Η πληροφορία για πρόταση 10 εκατ. ευρώ από το MLS για τον Σέρχιο Αραούχο είναι αληθινή. Η προσφορά έφτασε απευθείας στο σύλλογο και δεν πέρασε από το περιβάλλον του παίκτη. Στο Ντουμπάι ετοιμάζεται ακόμη μία μεγάλη πρόταση. Και άλλες ακόμη».
Αν όντως ισχύει η πρόταση, τότε οι πιθανότητες παραμονής του Αραούχο στην Ελλάδα και την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά λίγες έως ελάχιστες.

Es muy cierta la información de @udlaspalmasNET de la oferta del MLS, por @Sergioa_24 de 10 millones de euros, la oferta llegó directamente al club sin pasar por el entorno del jugador. En Dubái preparan otra bestial... y algunas más!!