Η μάχη του Ολυμπιακού για Ντανίλο και τα δύο «όπλα» του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η μάχη του Ολυμπιακού για Ντανίλο και τα δύο «όπλα» του

olaxΠροτεραιότητα του Πέδρο Μαρτίνς είναι να κλείσει ο Ολυμπιακός έναν παίκτη αλά Ντανίλο. Ποια τα δεδομένα της συγκεκριμένης περίπτωσης, αλλά και τα δύο ατού των «ερυθρόλευκων».
Η σεζόν του Ολυμπιακού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει αναλάβει τυπικά την ομάδα, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Πορτογάλος έχει ήδη… σηκώσει μανίκια. 

Ο 47χρονος τεχνικός έχει αντιληφθεί ότι έχει αρκετή δουλειά μπροστά του, καθώς αναμένεται να γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και ήδη έχει θέσει προτεραιότητες. Μια από τις βασικές, ίσως η πιο βασική είναι η απόκτηση ενός παίκτη σαν τον Ντανίλο της Μπράγκα, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Αν μπορούσε να αποκτήσει τον ίδιο τον Ντανίλο η ομάδα του Πειραιά, τότε ο Μαρτίνς θα… έτριβε τα χέριά του. 

Σίγουρα, μόνο εύκολη δεν είναι η συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά επίσης είναι σίγουρο ότι δεν είναι απίθανο να τον πάρει ο Ολυμπιακός. Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Πορτογαλίας λήγει του χρόνου και υπό τον κίνδυνο να χαθεί ως ελεύθερος, θα γίνει προσπάθεια από τη νυν ομάδα του για να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή. Αναμένεται να παρουσιαστούν πολλοί ενδιαφερόμενοι και θα πρέπει να δώσει μάχη η ομάδα του Πειραιά και σημαντικό ρόλο θα παίξει ο διάσημος μάνατζέρ του, Ζορζ Μέντες. Σημαντικότερο ίσως απ’ όσο παίζουν συνήθως οι ατζέντηδες. Διότι πληρώνει μέρος του συμβολαίου του επειδή αδυνατεί να το πράξει η Μπράγκα και ως εκ τούτου έχει δικαιώματα επί πιθανής μεταγραφής του. 

Ποια είναι όμως τα δύο ατού του Ολυμπιακού; Πρώτον το ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα του και μπορεί να μιλήσει κατευθείαν με τους ανθρώπους του συλλόγου, δίχως να χρειαστεί να μεσολαβήσει κάποιος. Έχει κάνει πρόσφατα δύο πωλήσεις, με τις οποίες έμειναν ευχαριστημένες κι δύο πλευρές. Πρόκειται για τον Μπρούνο Βιάνα (3 εκατ. ευρώ) και τον Φιγκέιρας (1,2 εκατ. ευρώ). Επιπλέον, το γεγονός ότι στο τιμόνι του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς, που έχει τον παίκτη σε μεγάλη εκτίμηση και θα έχει σημαντικές πιθανότητες να πάρει πολλά παιχνίδια ο Ντανίλο, που θα νιώθει ασφάλεια με τον Πορτογάλο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του. 

Κυκλώστε ότι τον τελευταίο καιρό παίζει ως αλλαγή στην Μπράγκα και έχει πέσει στο τραπέζι το θέμα του συμβολαίου του, αλλά δεν έχει συμφωνήσει για να ανανεώσει.