Απολαυστικά σχόλια για το «Game Of Love» στο Ράδιο Αρβύλα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Απολαυστικά σχόλια για το «Game Of Love» στο Ράδιο Αρβύλα

RAdio_Arvyla«Έχει επηρεαστεί και το δικό μας πλατό. Αυτό που συμβαίνει δεν το έχουμε ξαναζήσει», είπε ο Αντώνης Κανάκης για τα μηνύματα που δεχόταν στο κινητό του.
Ο Αντώνης Κανάκης και τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος, επέστρεψαν δυνατά στον αέρα της late night ζώνης του ΑΝΤ1 σχολιάζοντας με χιούμορ και σατιρική διάθεση τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

Η τετράδα δεν θα μπορούσε να μην «αγγίξει» τα θέματα της σόου μπιζ που απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα, αλλά και τα πολιτικά δρώμενα. Ιδιαίτερη αναφορά όμως έκαναν και στο «Game of Love» που έκανε χθες πρεμιέρα. Πάρα πολλοί τηλεθεατές έστειλαν μηνύματα στο Ράδιο Αρβύλα και ζητούσαν επίμονα να σχολιάσουν αυτό το νέο ριάλιτι. 

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του διάβασαν πάρα πολλά tweets, ωστόσο, υποσχέθηκαν πως θα πουν περισσότερα αύριο, όταν θα έχουν μια καλύτερη εικόνα για το Game of Love. «Έχει επηρεαστεί και το δικό μας πλατό. Μια διαφορετική αύρα έχει απλωθεί στον ΑΝΤ1 απόψε. Αυτό που συμβαίνει δεν το έχουμε ξαναζήσει. Είμαστε 21 χρόνια στον ΑΝΤ1 και ξαφνικά άρχισαν να έρχονται μηνύματα στα κινητά μας, στα social media. Επειδή ερχόμαστε τελευταία στιγμή εδώ δεν έχουμε και πολύ επαφή με την πραγματικότητα, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Πρέπει να μας δώσετε λίγο χρόνο γιατί μας την έχετε πέσει… τόσο άσχημα σήμερα, αλλά πρέπει να μας δώσετε λίγο χρόνο. Να δούμε τι γίνεται, να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και αύριο θα επανέλθουμε. Πιο ενημερωμένοι, πιο προετοιμασμένοι…», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης. 

Όταν λοιπόν πήρε το λόγο ο Χρήστος Κιούσης διάβασε μερικά από τα σχόλια των τηλεθεατών:

«Μπράβο για την αναφορά της εκπαιδευτικής τηλεόρασης στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1»

«Το Game of Love είναι από μόνος τους λόγος για να φάμε ένα ακόμα μνημόνιο στο κεφάλι»

«Τρομερή συνοχή η ελληνική τηελεόραση. Στο Star τρώνε, στο ΣΚΑΪ δεν τρώνε, στον ΑΝΤ1 τον τρώνε»

«Ο Γκουσγκούνης παιδιά πότε μπαίνει στο παιχνίδι;»

«Για να προστατεύσουμε τη σχέση σας θα σας χωρίσουμε»

Δείτε και ακούστε και άλλες χιουμοριστικές ατάκες στα βίντεο που ακολουθούνΤο Ράδιο Αρβύλα θα είναι εδώ μέχρι τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου, δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη στον αέρα! protothema.gr