Φαβορί για τον Παναθηναϊκό Δώνης-Νταμπίζας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Φαβορί για τον Παναθηναϊκό Δώνης-Νταμπίζας

PANATHAΤαυτόχρονα με τις διοικητικές εξελίξεις ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να δρομολογήσει και τα αγωνιστικά θέματα με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποχαιρέτησε μετά το ματς με την Ξάνθη, τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει εδώ και μήνες, συνεπώς η ομάδα είναι αγωνιστικά ακέφαλη… 

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα τους πράσινους που έχουν μια σειρά από προβλήματα να διαχειριστούν και το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει τις οριστικές εξελίξεις με την «PAN ASIA». 

Ακόμη κι αν όλα κυλήσουν ομαλά η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ και η είσοδος του Παιρότζ αναμένονται στο τέλος Ιουνίου, έτσι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει κάποια θέματα. Το βασικότερο από αυτά είναι του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, θέσεις που ο νυν μεγαλομέτοχος θέλει να δώσει στους Δώνη και Νταμπίζα. 

Ο Αλαφούζος συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τους δύο άνδρες. Ο Νίκος Νταμπίζας εμφανίζεται θετικός να επιστρέψει, ενώ ο Γιώργος Δώνης έχει κάποιους ενδοιασμούς αλλά έφυγε από τη συνάντηση με θετική διάθεση. 

Σύμφωνα με την Livesport τα ονόματα των Δώνη και Νταμπίζα τέθηκαν επί τάπητος από την πλευρά Αλαφούζου στη συνάντηση που είχε με τον Πιέγκομπονσαντ, με την υποσημείωση πως είναι διαθέσιμοι για να στελεχώσουν την ομάδα της επόμενης μέρας. 

Έτσι όλα δείχνουν ότι το σενάριο να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός με το δίδυμο Δώνη-Νταμπίζα είναι το επικρατέστερο καθώς η ομάδα πρέπει να προχωρήσει τον σχεδιασμό της, ανεξάρτητα του τι θα συμβεί στην ΠΑΕ.