Βαρύ το κλίμα για Ταχτσίδη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Βαρύ το κλίμα για Ταχτσίδη

txsisΨαλιδίστηκαν αισθητά οι πιθανότητες για παραμονή του Παναγιώτη Ταχτσίδη στον Ολυμπιακό, που κάλεσε τον διεθνή μέσο σε απολογία για τα… νυχτοπερπατήματά του.
Ήτανε στραβό το κλήμα… 

Ο Ολυμπιακός θα κάνει σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ του το καλοκαίρι και οι αλλαγές που θα γίνουν δεν θα έχουν προηγούμενο όπως φαίνεται. Ένας από τους παίκτες που δύσκολα θα παραμείνει με τα τωρινά δεδομένα (αν και μέχρι πρόσφατα φαινόταν ότι έχει πιθανότητες να συνεχίσει) είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. 

Παρότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος «έβραζε» μετά το 3-0 από τον ΠΑΣ στο φινάλε της σεζόν, έδειξε τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα σημαντικού μέρους των ποδοσφαιριστών, μιλώντας με πολύ σκληρά λόγια, ο διεθνής μέσος υπέπεσε σε παράπτωμα λίγο μετά. Έτσι, κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση. 

Όπως φαίνεται, η θητεία του 27χρονου μέσου στους Πειραιώτες θα είναι διάρκειας μιας σεζόν. «Παίκτες που δεν ματώνουν τη φανέλα ή γυρνάνε στα κλαμπ μετά από ήττες του Ολυμπιακού θα φεύγουν από την ομάδα μας. Τόσο απλά», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, στο τελευταίο του (χρονικά) ποστάρισμα στο Facebook.