Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή γοήτευσε στον Α’ Ημιτελικό (vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή γοήτευσε στον Α’ Ημιτελικό (vid)

Δυναμική και γοητευτική ήταν η Γιάννα Τερζή στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision.

Η Γιάννα Τερζή ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision, μάγεψε και κέρδισε το χειροκρότημα.

Το βράδυ της Τρίτης 8 Μαΐου άνοιξε και επίσημα η αυλαία του 63ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision με τη διεξαγωγή του Πρώτου Ημιτελικού.

Ύστερα από την περυσινή νίκη της, διοργανώτρια χώρα είναι για εφέτος η Πορτογαλία. Ο διαγωνισμός λαμβάνει μέρος στο «Altice Arena» της Λισαβόνας και συνολικά 19 χώρες συμμετέχουν στον Πρώτο Ημιτελικό, διεκδικώντας την πολυπόθητη είσοδο στο Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου 12 Μαΐου.

Η Γιάννα Τερζή εμφανίστηκε 14η στη σειρά του Πρώτου Ημιτελικού της Eurovision, όπως είχε προκύψει από την απόφαση των διοργανωτών, μαγεύοντας με την παρουσίαση του «Όνειρό Μου».

Η Γιάννα Τερζή ανέβηκε μόνη της επάνω στη σκηνή της Eurovision, φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με αρχαία θεά. Η εμφάνισή της συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα και καπνούς. Η λιτή σκηνογραφία άφησε όλο το περιθώριο στο μελωδικό τραγούδι και στη δυναμική ερμηνεία να δράσουν και να γοητεύσουν τους ευρωπαϊκό κοινό.

Μία όμορφη και συνάμα δραματική παράσταση. Ο απλός μπλε φωτισμός, που άλλαζε σε κόκκινο και πορτοκαλί κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, τράβηξε την προσοχή. Το αριστερό χέρι της Γιάννας Τερζή ήταν ζωγραφισμένο μπλε, μία αναφορά – συμβολισμός στο γαλάζιο ουρανό και τα πελάγη της Ελλάδας.

Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί η έμπειρη Chali Jenninngs. Σε μουσική και στίχους που υπογράφουν από κοινού Γιάννα Tερζή, Άρης Καλημέρης, Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου, το «Όνειρό Μου» αποτελεί ένα διάλογο μεταξύ της Ελλάδας και των Ελλήνων. Τα παραδοσιακά και τα βαλκανικά στοιχεία κυριαρχούν στο ηχόχρωμα του τραγουδιού.