Καλαμάτα: Η σερβιτόρα έμαθε την αλήθεια από τις κάμερες ασφαλείας – Λύθηκε το μυστήριο που την προβλημάτιζε! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Καλαμάτα: Η σερβιτόρα έμαθε την αλήθεια από τις κάμερες ασφαλείας – Λύθηκε το μυστήριο που την προβλημάτιζε!

Καλαμάτα: Η σερβιτόρα έμαθε την αλήθεια από τις κάμερες ασφαλείας – Λύθηκε το μυστήριο που την προβλημάτιζε!Η σερβιτόρα προσπάθησε να φτάσει στην αλήθεια μέσα από αλλεπάλληλες ερωτήσεις. Οι απαντήσεις που έψαχνε στην καφετέρια ήρθαν λίγο αργότερα...

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα 7 περιπτώσεις κλοπών στην Καλαμάτα. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη χθες το πρωί (07-05-2018) στην Καλαμάτα, μια 37χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει πολλές φορές για παρόμοια αδικήματα.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή νωρίς το μεσημέρι, όταν από καφετέρια στην κεντρική πλατεία αφαίρεσε την τσάντα υπαλλήλου, η οποία περιείχε 150 ευρώ και έγγραφα. Οι κινήσεις της όμως καταγράφηκαν από το σύστημα παρακολούθησης του καταστήματος και χθες το μεσημέρι συνελήφθη. Στην κατοχή της βρέθηκαν 60 ευρώ, η τσάντα της κοπέλας και κάποια από τα έγγραφά της. Από την έρευνα στη συνέχεια εξακριβώθηκε ότι η 37χρονη, κατά το διάστημα από 25/2/2018, είχε διαπράξει άλλες έξι κλοπές αφαιρώντας χρήματα και διάφορα έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες.

Η δράση της γυναίκας που συνελήφθη στην Καλαμάτα

Ειδικότερα, στις 25 Φεβρουαρίου σε πάρκο στις οδούς Φαρών και Κουμουνδουράκη αφαίρεσε τσαντάκι από γυναίκα με 70 ευρώ και έγγραφα. Στις 5 Μαρτίου αφαίρεσε πορτοφόλι γυναίκας από το ΙΚΑ Καλαμάτας με 20 ευρώ και έγγραφα. Στις 12 Μαρτίου από αρχιτεκτονικό γραφείο στην οδό Αριστομένους αφαίρεσε από γυναίκα δύο πορτοφόλια με έγγραφα και 80 ευρώ. Στις 16 Μαρτίου από το Δικαστικό Μέγαρο αφαίρεσε πορτοφόλι γυναίκας με 200 ευρώ και έγγραφα. Στις 29 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο, αφαίρεσε πορτοφόλι που είχε μόνο έγγραφα. Τέλος, στις 25 Απριλίου, από την παραλία, αφαίρεσε πορτοφόλι που είχε μόνο έγγραφα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος την παρέπεμψε στον ανακριτή Καλαμάτας, στον οποίο θα απολογηθεί αύριο. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής της σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή: tharrosnews.gr