Αποκαλύψεις για το έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Προσήχθη ο σύντροφος της γυναίκας με ίχνη αίματος! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Αποκαλύψεις για το έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Προσήχθη ο σύντροφος της γυναίκας με ίχνη αίματος!

Δεν τα χωράει ο νους τα όσα εκτυλίχθηκαν στο διαμέρισμα της οδούς Κοδρικτώνος 35 στο κέντρο της Αθήνας! Ένας γιος βρήκε την μητέρα του νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η άτυχη 77χρονη δολοφονήθηκε άγρια μέσα στην κρεβατοκάμαρα της… με τον 80χρονο που ζούσαν μαζί να έχει προσαχθεί από την αστυνομία. Τι συνέβη μέσα στο ματωμένο διαμέρισμα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της ηλικιωμένης;

Προσπάθησε να την πνίξει

Φως στο μυστήριο αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει την Παρασκευή (18.05.2018) ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνιας. Ο κ. Ντιλέρνιας μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι η άτυχη 77χρονη «φέρει πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο από αμβλύ όργανο και συγκεκριμένα από τηλεκοντρόλ τηλεόρασης το οποίο έχει γίνει «κομμάτια».  Επιπλέον, φέρει κάταγμα στη μύτη ενώ υπάρχουν στοιχεία ασφυκτικού θανάτου. Το μαξιλάρι είχε κηλίδες αίματος. Ακόμη όπως προέκυψε από τη αυτοψία που διενεργήθηκε το πρωί η 77χρονη φέρεται να έχει αμυντικά τραύματα στα χέρια: μικρές εκδορές και εκχυμώσεις».  

Κρατείται ο 80χρονος

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν πήγε ο γιος της, και λίγο αργότερα εντοπίστηκε και προσήχθη έχοντας ίχνη αίματος πάνω του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 80χρονος πάσχει από άνοια.

Πηγή: newsit