Πάτρα: Η ερώτηση που έκανε για το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε τον έκανε ρεζίλι – Δεν ήξερε πως να τα μαζέψει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Πάτρα: Η ερώτηση που έκανε για το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε τον έκανε ρεζίλι – Δεν ήξερε πως να τα μαζέψει!

Μπήκε στο κατάστημα με το κινητό τηλέφωνο ανά χείρας και έκανε την επίμαχη ερώτηση. Τα όσα ακολούθησαν έγιναν θέμα συζήτησης...

Η υπόθεση στην Πάτρα προκαλεί συζητήσεις στους κόλπους του διαδικτύου. Πρωταγωνιστής ένας κατά τα άλλα γνωστός, στη νυχτερινή ζωή της πόλης, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να είχε κάνει επάγγελμα τις κλοπές κινητών τηλεφώνων. Όμως όπως αποδείχθηκε δεν γνώριζε πως κάθε συσκευή έχει το δικό της “serial number”, την δική της ταυτότητα δηλαδή και εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτός ο πραγματικός ιδιοκτήτης.


Κάπως έτσι την πάτησε πριν από ένα 24ωρο. Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές ημέρες κατάφερε και «άρπαξε» το κινητό τηλέφωνο μίας 39χρονης γυναίκας και μάλιστα μέσα από το καλάθι του ποδήλατού της. Επρόκειτο για ένα καινούργιο μοντέλο της εταιρείας Samsung. Το περιστατικό συνέβη μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας.

Την επόμενη κιόλας ημέρα, απευθύνθηκε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών για να πουλήσει το κινητό, δήθεν πως ήταν δικό του. Μόνο που φαίνεται πως δεν γνώριζε πως για να γίνει η πώληση, ο αγοραστής σημειώνει όλα τα στοιχεία της «ταυτότητας» του κινητού. Ηδη η γυναίκα είχε κάνει την σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, έγινε επαλήθευση στοιχείων και ο νεαρός «πιάστηκε στα πράσα»!

Αρχισε να λέει διάφορες δικαιολογίες στους Αστυνομικούς, φυσικά δεν έγινε πιστευτός, ωστόσο ήταν τυχερός. Η γυναίκα δεν θέλησε να του κάνει μήνυση, αφού ούτως ή άλλως πήρε στα χέρια το κινητό της τηλέφωνο. Οι κλοπές κινητών συσκευών στην Πάτρα έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι δράστες «χτυπούν» σε καφετέριες, μπαρ, κλπ! Οπότε την συσκευή… και τα μάτια σας!

Πηγή: dete.gr